Kalendarz 2014
Moderator: flapjck1
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.
Re: Kalendarz 2014
nie gorączkujcie się Panowie...kalendarz jest super...mam już w domku i kilka innych osób też...mogą się wypowiedzieć
porównywanie go do jakiegokolwiek innego kalendarza jest krzywdzące już na wstępie...zwłaszcza, że owego kalendarza nawet nie widzieliście
dziękuję
porównywanie go do jakiegokolwiek innego kalendarza jest krzywdzące już na wstępie...zwłaszcza, że owego kalendarza nawet nie widzieliście
dziękuję
Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 09:22 przez MaTeRaTz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludzie czemu na tym forum, za punkt honoru bierze sie dowalenie komus?!
Kalendarze z zeszlego roku byly dramatem i wszyscy to wiemy. Sparzyl sie na nich kazdy.
Wlasnie dlatego w tym roku za kalendarze zabral sie profesjonalista i profesjonalna drukarnia.
Kazdy z nas poswiecil mase czasu zeby nasze autka zapozowaly, tak, zeby nikt sie za nie nie wstydzil. Marcin wlozyl mase pracy w obrobke zdjec i zlozenie fajnego kalendarza.
Mam ogromna prosbe do tych, ktorzy od lat jedyne co robia w kwesti mini, to narzekaja na wszystkie inicjatywy tych co chca cokolwiek robic dla innych. Jezeli macie ochote cos zrobic, to zrobcie, a jesli czekacie na prace innych, to z niej korzystajcie, a nie profilaktycznie rugajcie wszystko co sie na forum pojawi.
Kalendarz jest bardzo fajny. Zdjecia dobre. Jak chcecie go miec, to zamawiajcie, a jak nie chcecie, to zachowajcie to dla siebie i dajcie sie nimi cieszyc, tym co chca je miec.
Pozdrowienia dla wszystkich niemalkontentow.
Kalendarze z zeszlego roku byly dramatem i wszyscy to wiemy. Sparzyl sie na nich kazdy.
Wlasnie dlatego w tym roku za kalendarze zabral sie profesjonalista i profesjonalna drukarnia.
Kazdy z nas poswiecil mase czasu zeby nasze autka zapozowaly, tak, zeby nikt sie za nie nie wstydzil. Marcin wlozyl mase pracy w obrobke zdjec i zlozenie fajnego kalendarza.
Mam ogromna prosbe do tych, ktorzy od lat jedyne co robia w kwesti mini, to narzekaja na wszystkie inicjatywy tych co chca cokolwiek robic dla innych. Jezeli macie ochote cos zrobic, to zrobcie, a jesli czekacie na prace innych, to z niej korzystajcie, a nie profilaktycznie rugajcie wszystko co sie na forum pojawi.
Kalendarz jest bardzo fajny. Zdjecia dobre. Jak chcecie go miec, to zamawiajcie, a jak nie chcecie, to zachowajcie to dla siebie i dajcie sie nimi cieszyc, tym co chca je miec.
Pozdrowienia dla wszystkich niemalkontentow.
heh
zaczne od kalendarzy 2014 są fajnie i ładne, kupujcie bo warto
a kto komu dowalił...
ja tu widze tylko "trzepanie się" pana grafika (niemalkontenta)
myślę że przez te dwa wpisy jaska(dotyczące jego wcześniejszych miłych wspomnień) firma nie zbankrutuje i kalendrze się sprzedadzą.
ps. ale dobrze bo nuda na tym forum
przynajmniej można posmiać się z postów i czyjegoś ego
a kto komu dowalił...
myślę że przez te dwa wpisy jaska(dotyczące jego wcześniejszych miłych wspomnień) firma nie zbankrutuje i kalendrze się sprzedadzą.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 13:36 przez czestermo, łącznie zmieniany 1 raz.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
czestermo pisze:heh
a kto komu dowalił...
Zadne trzepanie sie ani ego .Jedynie uwaga co do niesprecyzowania swojej wypowiedzi.To ze ktos ma nie przeżałowaną sprawę która mu się śni po nocach to już jego frustra.Watek zwie sie Kalendarze 2014 a nie " Jasiu i jego żale " i raczej tego wypadało by się trzymać ...
Mnie tu zamiast ego nie ktorych, smieszy rozpamietywanie jakże smutnych zeszlo rocznych wydarzen ktore jak widac odbily sie szerokim echem na zdrowiu psychicznym co po nie ktorych uzytkownikow
a co do kalendarzy , zrobione są dla pamiątki właścicieli pozujących autek i dla mojej czystej przyjemności.
Robota kolekcjonerska, nie zarobkowa,robione przez hobbyste a nie firme takze o sprzedaz i stan konta sie nie martwcie bo sztuk zostało raptem pare
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
photo.grafik pisze:Jakoś nie przypominam sobie byś cokolwiek u mnie kupował !!Jasiek pisze:już jeden kupiłem .... jakoś nie był wart swojej ceny.
Nie kupowałem i pomimo ze te kalendarze wyglądają dobrze nie skusze się nie ,bo może się tak okazać ze w rzeczywistości będą inne .
Jasiek pisze:oczywiście :
chodziło mi o to ze za ta cenę ile dałem za 1 sztukę, na swojej drukarce zrobiłbym ze 3sztuki w jakości albo takiej samej a nie wiem czy nie lepszej .
oczywiście co ?? ze niby takie sobie na drukarce drukujesz taniej niz drukarnia i jeszcze w lepszej jakości ?!?
trąci prowokacją albo niezły z Ciebie farmazon
na drukarce wydrukowałbym lepiej niż kalendarze które kupiłem od człowieka który pisał tak samo ja ty (bez urazy ) ze robione są w drukarni itd .
Jaka prowokacja trąci - wyraziłem swoja opinie i tak jak napisał kolega FlapJack dmucham na zimne .
Farmazon - ja Ciebie nie obrażam , unosisz się tak jakbyś te kalendarze drukował naprawdę na zwykłej drukarce i krzyczysz na mnie żebym nie płoszył potencjalnych klientów .
Kto będzie chciał to kupi i oby były takie jak w opisie i na załączonych obrazkach
Pozdrawiam i życzę udanej sprzedaży ja już zakupy na gwiazdke mam .
next to sex i love my MINI best
widzę że nie tylko pisanie z zrozumieniem się kłania ale i czytanie pozdrawiam
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Zadne trzepanie sie ani ego .Jedynie uwaga co do niesprecyzowania swojej wypowiedzi.To ze ktos ma nie przeżałowaną sprawę która mu się śni po nocach to już jego frustra.Watek zwie sie Kalendarze 2014 a nie " Jasiu i jego żale " i raczej tego wypadało by się trzymać ...
Mnie tu zamiast ego nie ktorych, smieszy rozpamietywanie jakże smutnych zeszlo rocznych wydarzen ktore jak widac odbily sie szerokim echem na zdrowiu psychicznym co po nie ktorych uzytkownikow
a co do kalendarzy , zrobione są dla pamiątki właścicieli pozujących autek i dla mojej czystej przyjemności.
Robota kolekcjonerska, nie zarobkowa,robione przez hobbyste a nie firme takze o sprzedaz i stan konta sie nie martwcie bo sztuk zostało raptem pare [/quote]
Panie szanowny Grafik nic do Pana nie mam ale chciałbym żebyś wiedział ze napisałem to tylko dlatego aby osoby które są na tym forum zastanowiły się nad tym czy z tymi kalendarzami nie będzie tak samo jak rok temu ,bo tamte tez były z krakowa i tez ładnie wyglądały .
Kalendarze nie śnią mi się po nocach od roku ale jakbym miał znowu kupić kalendarz na prezent i okazałoby sie ze jest inny niz był opisywany to bym sie wQrwił ostro i bym pana odwiedził .
Co do zdrowia psychicznego to się o moje nie martw - to Ty zacząłeś bić piane
i napewno wiedziałeś o co mi chodzi w pierwszym moim poście ( a jak nie to było zapytać kolegów z Krakowa ) bo z kalendarzami z choinki się nie urwałeś
Pozdrawiam
Robota kolekcjonerska, nie zarobkowa,robione przez hobbyste a nie firme takze o sprzedaz i stan konta sie nie martwcie bo sztuk zostało raptem pare [/quote]
Panie szanowny Grafik nic do Pana nie mam ale chciałbym żebyś wiedział ze napisałem to tylko dlatego aby osoby które są na tym forum zastanowiły się nad tym czy z tymi kalendarzami nie będzie tak samo jak rok temu ,bo tamte tez były z krakowa i tez ładnie wyglądały .
Kalendarze nie śnią mi się po nocach od roku ale jakbym miał znowu kupić kalendarz na prezent i okazałoby sie ze jest inny niz był opisywany to bym sie wQrwił ostro i bym pana odwiedził .
Co do zdrowia psychicznego to się o moje nie martw - to Ty zacząłeś bić piane
i napewno wiedziałeś o co mi chodzi w pierwszym moim poście ( a jak nie to było zapytać kolegów z Krakowa ) bo z kalendarzami z choinki się nie urwałeś
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 23:00 przez Jasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
photo.grafik pisze:widzę że nie tylko pisanie z zrozumieniem się kłania ale i czytanie pozdrawiam
mogę ręcznie wytłumaczyć jak sobie życzysz
Jasiek pisze:Zadne trzepanie sie ani ego .Jedynie uwaga co do niesprecyzowania swojej wypowiedzi.To ze ktos ma nie przeżałowaną sprawę która mu się śni po nocach to już jego frustra.Watek zwie sie Kalendarze 2014 a nie " Jasiu i jego żale " i raczej tego wypadało by się trzymać ...
Robota kolekcjonerska, nie zarobkowa,robione przez hobbyste a nie firme takze o sprzedaz i stan konta sie nie martwcie bo sztuk zostało raptem pare
tez nic do Ciebie nie mam i bez urazy.Ale jako że jesteś z Warszawy to zapewne jesteś bucem.Jako że 90 % osób tam mieszkających takich jest ... więc zastanów się co piszesz i swoje frustry zostaw dla siebie ...
Myślę że ludzie swój rozum mają a i decyzje podejmować umieją samodzielnie,zwłaszcza że temat słynnych kalendarzy forumowemu gronu nie obcy.
Zawsze można oglądnąć,dotknąć a nawet pomacać zanim się zakupi gdyż nie są to rzeczy wirtualne a kraj mały i napewno kogoś z Krakowa znasz tak więc następnym razem pomyśl zanim bużkę otworzysz ...
co do ręcznego tłumaczenia to zapraszam zawsze możesz spróbować
spokojnej nocy życzę ...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
plyniesz synu, i bladzisz srodze....
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Ehh Panowie, chyba czas już to pomału zakończyć, bo już nic merytorycznego z tej dyskusji dalej nie wyniknie...
Początkowo chciałem napisać, że obie strony mają trochę racji, bo Jasiek faktycznie ma duże prawo być ostrożny i sceptycznie nastawiony po zeszłorocznej akcji z kalendarzami i zasygnalizowanie tego reszcie było dobrym odruchem, a z drugiej strony, photo.grafik, chociaż rzuca się na lewo i prawo, też mógł mieć minimalne pretensje, bo w sumie Jasiek początkowo (choć bardzo szybko zostało to sprostowane) nie sprecyzował, czy kupił już jeden tegoroczny kalendarz i uważa, że nie jest on wart swojej ceny, czy chodzi o zeszłoroczne. No ale już wcześniejszym poziomem dyskusji, a już szczególnie ostatnim postem, grafik pokazał, że to jednak on jest tutaj bucem i nie należą mu się żadne przeprosiny, a co najwyżej kopniak w cztery litery od najsilniejszego chłopa z waszawskiej ekipy
Przyznam szczerze, że patrząc na zdjęcia i wiele znajomych miniaków, które się na nich znalazły, miałem wielką ochotę aby sprawić sobie ten kalendarzyk, bo wygląda on po prostu super. Czekałem już tylko na piątek, aby sprzedać kumplowi kilka gratów do malucha i za zarobione pieniądze od razu zamówić ten kalendarz. Ale po tej całej dyskusji chyba jednak przeznaczę te pieniądze na coś innego, aby nie wspierać finansowo chamstwa i braku wychowania...
Pozdrawiam
PS Jasiek, tekst z "ręcznym tłumaczeniem" po prostu genialny
Początkowo chciałem napisać, że obie strony mają trochę racji, bo Jasiek faktycznie ma duże prawo być ostrożny i sceptycznie nastawiony po zeszłorocznej akcji z kalendarzami i zasygnalizowanie tego reszcie było dobrym odruchem, a z drugiej strony, photo.grafik, chociaż rzuca się na lewo i prawo, też mógł mieć minimalne pretensje, bo w sumie Jasiek początkowo (choć bardzo szybko zostało to sprostowane) nie sprecyzował, czy kupił już jeden tegoroczny kalendarz i uważa, że nie jest on wart swojej ceny, czy chodzi o zeszłoroczne. No ale już wcześniejszym poziomem dyskusji, a już szczególnie ostatnim postem, grafik pokazał, że to jednak on jest tutaj bucem i nie należą mu się żadne przeprosiny, a co najwyżej kopniak w cztery litery od najsilniejszego chłopa z waszawskiej ekipy
Przyznam szczerze, że patrząc na zdjęcia i wiele znajomych miniaków, które się na nich znalazły, miałem wielką ochotę aby sprawić sobie ten kalendarzyk, bo wygląda on po prostu super. Czekałem już tylko na piątek, aby sprzedać kumplowi kilka gratów do malucha i za zarobione pieniądze od razu zamówić ten kalendarz. Ale po tej całej dyskusji chyba jednak przeznaczę te pieniądze na coś innego, aby nie wspierać finansowo chamstwa i braku wychowania...
Pozdrawiam
PS Jasiek, tekst z "ręcznym tłumaczeniem" po prostu genialny
grafik chłopie
po pierwsze przeczytaj w słowniku co to znaczy "buc" bo to o Tobie
jesteś z chyba z krk więc powinieneś wiedzieć, choć "słoików"w krk też nie brakuje.
tekst o warszawiakach...... brak słów
ps. słyszałem że chciałeś kupić miniaka ...... prosze nie rób tego
po pierwsze przeczytaj w słowniku co to znaczy "buc" bo to o Tobie
jesteś z chyba z krk więc powinieneś wiedzieć, choć "słoików"w krk też nie brakuje.
tekst o warszawiakach...... brak słów
ps. słyszałem że chciałeś kupić miniaka ...... prosze nie rób tego
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
skonczcie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Jak zawsze musi wyjsc tendencja do narzekania na coś co było i nie ma związku z obecnymi kalendarzami które wyglądają naprawdę super. Ja sie autorowi nie dziwie ze tak zareagował.
A Buce zapewne są wszędzie, a to czy wiecej ich w Warszawie niż gdzie indziej to inna para kaloszy )
A Buce zapewne są wszędzie, a to czy wiecej ich w Warszawie niż gdzie indziej to inna para kaloszy )
Ostatnio zmieniony 10 gru 2013, 09:59 przez Beny, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979