alan pisze:Dużo zmian ,przemyślane modyfikacje ,wszystko ze smakiem no i najważniejsze nie seria
Błagam... nie idźmy tą drogą.
bob.dsk pisze:
Aaaaa no to przepraszam
Te zmiany dotyczyły felg i chromów ?
Jedyna modyfikacja potwierdzona na zdjęciach to chyba Pseudo Gwint a.k.a. sprężyny obniżające.
Trafiłeś w punkt. Pamiętaj, że na żadnym forum nie liczy się wymiana hamulców na wydajniejsze, cat-back'u, intercoolera czy pompy paliwa na lepsze, kółka kompresora czy turbo na mocniejsze, nie liczy się też robienie remapu albo zamontowania AMS/EcuMastera... liczy się KOLOR FELG i pomalowanie chromów na czarno + eibach sportline-gleba-kit
Proszę nie szydzić - kolega ma fajnego miniaka bo każdy miniak jest fajny, ale faktycznie głośno było tylko głównie dzięki ilości produkowanych przez Olego postów - pewnego razu naliczyłem ponad 70 w jeden dzień
Szkoda, że Olo został "wydalony". Było co czytać na forum. Może przy okazji ciągnięcia tego wątku moderator napisze co było przyczyną takiej decyzji. A przy okazji przyznam, że też mam śmieszne gadżeciki w aucie typu naklejeczki i lampeczki, malowane felgi i mam w dupie co ktoś o tym myśli. Poznałem Ola osobiście i chłop lubił takie klimaty. Faktycznie zamiast zmieniać hamulce malował felgi itd ale to jego sprawa. Nie ukrywam, że też mi się podobał jego miniak. A co do szyderców to zapewne jak się ma 2xx KM i 3xx Nm to faktycznie przychodzi czas na hamulce i słusznie nikt tego nie krytykuje. Przecież można było napisać np. "Ja stawiam na jakość i efektywność i zamiast malować felgi kupiłem nowe heble ". Jak widać różne są zboczenia właścicieli samochodów i w różny sposób "poprawiamy" samochody. Nie ma sensu dyskutować o gustach.