mycie silnika w mini ...
Moderator: flapjck1
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI '95
- Kontakt:
Re: mycie silnika w mini ...
OT: Czy te węże w oplocie przy zielonym (seledynowym?) silniku to od chłodnicy oleju?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
tak, w fikusnym metalowym oplocie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
bbbrk pisze:no dobrze, a jak umyć silnik w nowym mini R56 ?
Ja myłem w eco myjni parą i całkiem spoko to zrobili
R56 239km 342nm
Moi znajomi zajmujący się czasem takimi cudnymi autami jak Wasze polecili mi do mycia silnika i także chromu zresztą środek 1Z Einszett. Ja efekty ich pracy widziałem w różnych cudakach - w pozytywnym tego słowa znaczeniu i środek sir sprawdza. Dlatego polecam i pozdrawiambob.dsk pisze:bbbrk pisze:no dobrze, a jak umyć silnik w nowym mini R56 ?
Ja myłem w eco myjni parą i całkiem spoko to zrobili
Osobiście polecam mycie parą. Cały czas myjemy takim sposobem wszystkie części do Mini (wózki, skrzynie itp.). Co do środka to nazwy nie pamiętam ale wiem że jest z firmy "Moje Auto". Połączenie jednego z drugim daje fenomenalny widok
Dokładnie preparat moje auto daje super efekt, tylko uważać na ręce strasznie mocny jest .czekus94 pisze:Osobiście polecam mycie parą. Cały czas myjemy takim sposobem wszystkie części do Mini (wózki, skrzynie itp.). Co do środka to nazwy nie pamiętam ale wiem że jest z firmy "Moje Auto". Połączenie jednego z drugim daje fenomenalny widok
Też chciałbym tym umyć silnik. Czy można nim pryskać po wszystkim co jest na silniku? Nie ma jakiś przeciwwskazań co do kabelków itd?
A po co wy właściwie myjecie te silniki? Przecież jemu i tak wszystko jedno czy jest z zewnątrz brudny czy czysty?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ale wlascicielom nie jest
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow