Mini Cooper 95r. 1.3i
Moderator: flapjck1
Mini Cooper 95r. 1.3i
Mini Cooper przywieziony z Berlina w listopadzie zeszłego roku ,auto przeszło remont silnika i blacharski.Auto posiada nowy lakier czarny metalik dach biała perła,zmienione lusterka na typ pocisk.Silnik po remoncie wymienione uszczelki szlif wału, co się z tym wiąże nowe panewki, planowanie głowicy, wymiana tarczy sprzęgłowej .Lampy ze zwykłych zostały zmienione na bixenony wrażenie super Nie znam się na tych silnikach było to moje pierwsze podejście do tego auta, ale <odpukać> wszystko jest ok.,silnik został podłączony do komputera został wyregulowany nie wykazywał żadnych błędów. Autko wyremontowane pewnie nie dlugo wystawie na sprzedaż ze względu na to ze znalazłem mini w kabriolecie w Niemczech i chce zacząć remont kolejnego auta, ale najpierw nacieszę się tym włożyłem w niego dużo pracy wszystko robiłem sam oprócz malowania to akurat wykonał kolega.
- Załączniki
-
- 100_2593.JPG (41.17 KiB) Przejrzano 1062 razy
-
- 100_2584.JPG (58.66 KiB) Przejrzano 1062 razy
-
- 100_2577.JPG (43.69 KiB) Przejrzano 1062 razy
Ostatnio zmieniony 10 sty 2007, 19:24 przez berys, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mini Cooper 95r. 1.3i
!!!
- Załączniki
-
- mini tyl.jpg (46.14 KiB) Przejrzano 1056 razy
-
- mini przod.jpg (58.36 KiB) Przejrzano 1056 razy
-
- mini drzwi.jpg (47.89 KiB) Przejrzano 1056 razy
Mini Cooper 95r. 1.3 Kat 46kW
!!
- Załączniki
-
- xenon.jpg (39.64 KiB) Przejrzano 1052 razy
-
- mini xenonek.jpg (40.92 KiB) Przejrzano 1052 razy
-
- mini xenon.jpg (42.17 KiB) Przejrzano 1052 razy
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
soczewka jest za gładkim kloszem? jesli tak to skąd klosz?
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
No pikne te lampki
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Zarombcysta (ups przepraszam.... bardzo ładna) jest ta tylna lampka przeciwmgielna..
A możesz napisać kto Ci te lampy przerabiał i ile to kosztuje? i od czego te ringi są?
aaa i fajny tam motór masz, nie chcesz go sprzedać... to WSK?
mini
motor to SHL stary a jesli chodzi o lampy to wykonal to taki znajomy zna sie na robocie ringi o ile sie nie myle to od jakiejs bmw maskownice od bmw a soczewki i przetwornice od mercedesa 211 prawdopodobnie ja kupielm soczewki i przetwornice a kolega reszte moge jego popytac jak bedziesz cos chcial dam ci namiar do niego
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
jak ktos chce ringi to moge zrobic dowolnej wielkosci
ja wiem czy takie fajne te lampki...........jak dla mnie kicha
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
A mi to najbardziej podoba się to mini na podszybiu,nie wiem ,czy nie zrobię Ci przykrości jak powiem,że trochę dałeś ciała z tymi pasami na masce,na moje,to trochę za szerokie i za bardzo wsunięte do środka,reszta OK. Tylko Wiesz wszystko jest kwestią indywidualnego gustu,jedni lubią mini,a inne osoby " mini" krytykują, choć same swoich ....z pod ..nie pokażą.
Wiesz co,jeszcze nie do końca czuję klimat tych lamp.Może się nie znam,że to ksenony i super bajer,tylko to trochę wygląda jakby mini miał wyczeszcz oczu albo coś,ale pomysł na pewno dobry.Nie wiem,czy przez nie nie ucieka też trochę idea klasyki mini? Znowu zaznaczam,że tylko moje spostrzeżenie i zdecydowanie doceniam Twój wkład pracy w te lampy.
Wiesz co,jeszcze nie do końca czuję klimat tych lamp.Może się nie znam,że to ksenony i super bajer,tylko to trochę wygląda jakby mini miał wyczeszcz oczu albo coś,ale pomysł na pewno dobry.Nie wiem,czy przez nie nie ucieka też trochę idea klasyki mini? Znowu zaznaczam,że tylko moje spostrzeżenie i zdecydowanie doceniam Twój wkład pracy w te lampy.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2007, 12:52 przez Malina, łącznie zmieniany 1 raz.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Dokładnie wszystko jest kwestią indywidualnego gustu.......to co dla jednych jest atrakcyjne dla innych poprostu śmieszne i głupie.....a Twoje mini całościowo jest bardzo orginalne.
Pozdrawiam,
Kinga
ps. a inne nie potrzebują publicznego dowartościowania
Pozdrawiam,
Kinga
ps. a inne nie potrzebują publicznego dowartościowania