Dołożenie schowka w r50
Dołożenie schowka w r50
Witam
Czy ten schowek
http://allegro.pl/schowek-mini-cooper-s ... 49126.html
spasuje mi w moim one r50 z 2001?? W tej chwili mam zamiats schowka półkę którą chciałbym zmienic na schowek...
Czy ten schowek
http://allegro.pl/schowek-mini-cooper-s ... 49126.html
spasuje mi w moim one r50 z 2001?? W tej chwili mam zamiats schowka półkę którą chciałbym zmienic na schowek...
- Gutowski
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: r50
Re: Dołożenie schowka w r50
i tylko Ci się otwierać będzie na dziurach 

a tam od razu otwierać się będzie... ma ktos może z forumowiczów takowy schowek do sprzedania??? chodzi mi o ten bez zamykania na kluczyk
- Kocyk
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI Cooper Green Arrow
Ale kolega Gutowski mówi poważnie 
To jest niemiłosiernie irytujący problem z którym można napotkać się właśnie w MINI ze schowkiem! Każda dziura, mocniejsze szarpnięcie samochodem itp wiąże się z otwarciem schowka...... Jak już go zamontujesz szybko będziesz chciał wymontować

To jest niemiłosiernie irytujący problem z którym można napotkać się właśnie w MINI ze schowkiem! Każda dziura, mocniejsze szarpnięcie samochodem itp wiąże się z otwarciem schowka...... Jak już go zamontujesz szybko będziesz chciał wymontować

no nic i tak zaryzykuje w razie w to coś wymyślę żeby to dziadostwo lepiej trzymało 

- Alfik30
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Cooper S - R53
Pewnie że ryzykuj, w moim schowek jeszcze ani raz się nie otworzył mimo że jeżdżę na felgach 17" i runflatachkaczkalolo pisze:no nic i tak zaryzykuje w razie w to coś wymyślę żeby to dziadostwo lepiej trzymało
- lookee94
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 Clubman S
Taki schowek można bezinwazyjnie zamontować w r50??
Właśnie sobie dołozyłemlookee94 pisze:Taki schowek można bezinwazyjnie zamontować w r50??

- lookee94
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 Clubman S
chyba w takim razie też się skuszę, bo co ruszam z pod świateł wszystkie graty fruwają po całym aucie :/
To jest pomysl! Tak mi brakuje schowka w moim miniusiu, plyty walaja sie po polce i na zakretach to z lewej, to z prawej
Czy ktos wie, jak zamontowac taki schowek ? 

Tez mamy schowek w r50, naprawde hardcoreowe jazdy na roznych wybojach przy 17" i runflatach i NIGDY sie nie otworzyl. Moze poprawili go po liftingu?