Dach do British open
Moderator: flapjck1
- lilek
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star - Lokalizacja: CK
- Kontakt:
Dach do British open
Mam pytanie, czy ktoś wie z jakiego auta można dopasować dach do british open?
Proszę o informacje.
Proszę o informacje.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Dach do British open
micra, twingo, cinquecento, seicento, itepe
raczej male auta, w Niemczech szyber webasto new Holland był dość popularny, popatrz na konstrukcje jaki model precyzyjnie masz i szukaj takiego samego
mój blad: oczywiście Webasto!
raczej male auta, w Niemczech szyber webasto new Holland był dość popularny, popatrz na konstrukcje jaki model precyzyjnie masz i szukaj takiego samego
mój blad: oczywiście Webasto!
Ostatnio zmieniony 07 mar 2014, 21:14 przez flapjck1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- lilek
- Super użytkownik
- Kontakt:
Podobno Rogal przekładał kiedyś z jakiegoś innego auta i pasował idealnie do british open.
- lilek
- Super użytkownik
- Kontakt:
Moja wersja otwieranego dachu to z mini balmoral open, dach "elektryczny szajs".
Najchętniej zamieniłbym na podobny ręczny. Czy ktoś z Was montował kiedyś w miejsce oryginału taki dach z innego auta?
Najchętniej zamieniłbym na podobny ręczny. Czy ktoś z Was montował kiedyś w miejsce oryginału taki dach z innego auta?
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Rogal z tego co kojarzę ma z Twingo. Jest on większy od tego webasto miniakowego.
Ja mam w swoim Britax'a manualnego, ale jest on mniejszy od Webasto. Obawiam się niestety, że jedyna opcja to łatanie dachu (wymiana) jeżeli chcesz mieć coś innego.
Ja mam w swoim Britax'a manualnego, ale jest on mniejszy od Webasto. Obawiam się niestety, że jedyna opcja to łatanie dachu (wymiana) jeżeli chcesz mieć coś innego.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- lilek
- Super użytkownik
- Kontakt:
Dzięki za konkretną odpowiedź
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
w seicento są podobne jeśli nie takie same, mam w tej chwili oryginalnego BOC i dach seja w garażu, mogę porównać
manualne szału nie robią, wg mnie za bardzo rozklekotany, choć może akurat taki mi się trafił, nie mniej jest krótszy od elektryka, więc to Cię nie urządza
poszycie dachu jak i podsufitkę można wymienić, w BOC jest świeżynka, nie wiem gdzie robiona, ale robota 1 klasa, spróbuję się dowiedzieć, ale generalnie to były okolice Nowego Sącza
z czym masz problem u siebie teraz?
manualne szału nie robią, wg mnie za bardzo rozklekotany, choć może akurat taki mi się trafił, nie mniej jest krótszy od elektryka, więc to Cię nie urządza
poszycie dachu jak i podsufitkę można wymienić, w BOC jest świeżynka, nie wiem gdzie robiona, ale robota 1 klasa, spróbuję się dowiedzieć, ale generalnie to były okolice Nowego Sącza
z czym masz problem u siebie teraz?
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- lilek
- Super użytkownik
- Kontakt:
U mnie poszycie zewnętrzne jest porwane. Jak możesz się to dowiedz się ile kosztuje wymiana poszycia zewnętrznego .
- dyslaw
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: 1992 MINI Honda
- Kontakt:
Wymieniałem poszycie zewnętrzne w wewnętrzne w tapwid.pl Koszt około 700zł. Firma mieści się w okolicach Lublina. Robiłem też tapicerkę u nich. Jestem zadowolony z ich usług.lilek pisze:U mnie poszycie zewnętrzne jest porwane. Jak możesz się to dowiedz się ile kosztuje wymiana poszycia zewnętrznego .
Hej.lilek pisze:Mam pytanie, czy ktoś wie z jakiego auta można dopasować dach do british open?
Proszę o informacje.
Mam dach do Britisch Open na sprzedaż. Jak interesuje cię uzywany ?.
Stan jak większości: nie podarty, nie przetarty ale zwęzający się na środku. Obcięty z całym dachem na słupkach. Stał 10 lat, wieć silniczek nie zadziałał: może śniedź, moze rdza