Fani innych aut
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Fani innych aut
Prosz uciąć te teksty o Alfie... to nie sa wcale bardziej kapryśne samochody od innych. Zależy na jaki egzemplarz sie trafi... jak z każdą marką!
Zawiszenie jest za miękkie na polskie dziurawe drogi ale właściwości jezdne na równych drogach są super! Silniczek diesla ale mruczy rasowo i chodzi pięknie!
i pokażcie mi niezawondego peugota albo meganke z takim designem :p
Zawiszenie jest za miękkie na polskie dziurawe drogi ale właściwości jezdne na równych drogach są super! Silniczek diesla ale mruczy rasowo i chodzi pięknie!
i pokażcie mi niezawondego peugota albo meganke z takim designem :p
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Alik_k pisze:i pokażcie mi niezawondego peugota albo meganke z takim designem :p
czy peugeot 206SW może być
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
minimaniak pisze:
A to a propos designu czy niezawodności
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Sadam pisze:minimaniak pisze:
A to a propos designu czy niezawodności
tego i tego
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
panowie wyluzujcie troche z tymi steoretypami
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
SportWagon to jedyne ładne kombi świata... prawie
Stereotypy są feee i takie wewnętrzne fuj
Stereotypy są feee i takie wewnętrzne fuj
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
A Wiecie jakie auto jest najlepsze na świecie? No właśnie - służbowe
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
A ja chcialbym jeszcze miec Reno Alpine A 110.Jorge pisze:To jest moje marzenie
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
?adne autko... [reszta out]
Mysle ze masz tutaj duzo racji jako uzytkownik , anie wlasciciel tego auta.Malina pisze:A Wiecie jakie auto jest najlepsze na świecie? No właśnie - służbowe
Mysle ze cie znam i widzialem twoje autko, tylko dlaczego w takim razie na tylnej szybie wozisz ogloszenie ;;SPRZEDAM.,,mini23 pisze:Witam.
Ja zawsze śniłem, aby mieć w swoim garażu 3 autka. Mam dopiero 18lat i znajomi się ze mnie smieją mowiąc, że moje marzenia zaczynaja się spełniać. Jako pierwsze oczywiście miało być mini - no i jest!!
Spełnieniem najskrytszych marzeń samochodowych byłby Mustang z 67r shelby . Mam nadzieje, że kiedyś sobie sprawię takie autko. Jest to model bardziej znany z filmu 60s. Przy tym wyborze biorę również pod uwagę Mustanga 64r - 1/2 convertible .
Jako trzecie autko, które mi sie marzy, to BMW 735 z 1997r .
Tak stajac na ziemi mogę sie jeszcze pochwalić, że od lat grzebiemy z tatą przy odrestaurowywaniu Jeep'a Willys'a z 43r . Mamy go już od wielu, wielu lat i jest to droga przez meki. Do zrobienia pozostala juz mniejsza częśc, ale w sumie ta najbardziej kosztowna i pracochlonna.
Narazie bawimy sie w mini
Mam nadzieje, że ktoś wypowie się na temat mojego postu i typow z moich marzeń.
Pozdrawiam Remik
engel.49
autko już jakis czas temu opuściło moj garaż, -niestety..
Moja decyzja o zamianie autka na inne spowodowana była tym,że w planach(ktore realizuje) jest duzo :
-wyjazdow po materiały(ktore nie weszłyby mi do mini,a jesli już by weszły,to mogłyby je poniszczyc...)
-wyjazdow w dłuzsze trasy,a tu trzeba przyznac,ze jazda mini pownna być przyjemnościa,a nie zamartwianiem się, czy nie rozwale tego cudeńka,jak pojadę nim po takich dziurach..
Jak wiadomo mini jest autkiem wdziecznym,jak się o nie dba,a ja własie tak bym z nim postepował,gdybym je wciąz mial... Mysl o tym,ze musialbym je katować na takich trasach i dziurach,po jakich obecnie cały czas jezdze,jest dla mnie conajmniej smutna,dlatego postanowilem na jakis czas rozstać sie z przygoda o nazwie MiNi
Oczywiście,napisalem,ze na jakiś czas,bo gdy tylko bedę mial taką mozliwośc powrocę do tego, już mam plan,co zrobię z kolejnym miniaczkiem i wiem,ze ten czas nadejdzie już za kilka latek
Dobra, teraz się tlumacz skąd sie znamy i gdzie mialem przyjemnośc Cię poznac..??!?
Moja decyzja o zamianie autka na inne spowodowana była tym,że w planach(ktore realizuje) jest duzo :
-wyjazdow po materiały(ktore nie weszłyby mi do mini,a jesli już by weszły,to mogłyby je poniszczyc...)
-wyjazdow w dłuzsze trasy,a tu trzeba przyznac,ze jazda mini pownna być przyjemnościa,a nie zamartwianiem się, czy nie rozwale tego cudeńka,jak pojadę nim po takich dziurach..
Jak wiadomo mini jest autkiem wdziecznym,jak się o nie dba,a ja własie tak bym z nim postepował,gdybym je wciąz mial... Mysl o tym,ze musialbym je katować na takich trasach i dziurach,po jakich obecnie cały czas jezdze,jest dla mnie conajmniej smutna,dlatego postanowilem na jakis czas rozstać sie z przygoda o nazwie MiNi
Oczywiście,napisalem,ze na jakiś czas,bo gdy tylko bedę mial taką mozliwośc powrocę do tego, już mam plan,co zrobię z kolejnym miniaczkiem i wiem,ze ten czas nadejdzie już za kilka latek
Dobra, teraz się tlumacz skąd sie znamy i gdzie mialem przyjemnośc Cię poznac..??!?
chcialbym jeszcze dodać conieco na temat alfy
Aktualnie jestem jej uzytkownikiem,jest to alfa 145 1.6 boxer,autko twarde,rzeczywiście wlasciwości jezdne całkiem ciekawe(oczywiście to jest NIC w porownaniu do MiNi!),brzmienie silnika calkiem ciekawe(tym bardziej,ze to boxer),design ciekawy,autko dosyć charrakterne...
Ale powiem wam jedno,jesli mialbym kiedys jeszcxze kupić alfe, z miła checia,ale nową,lub serwisowaną w serwisie alfy i w b.dobrym stanie.... Autka naprawdę b.fajne,ale serwis pozostawia baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo do zyczenia
Jest to auko bardzo energiczne,dosyć wygodne,fajne.... ale...
pozdrawiam
Aktualnie jestem jej uzytkownikiem,jest to alfa 145 1.6 boxer,autko twarde,rzeczywiście wlasciwości jezdne całkiem ciekawe(oczywiście to jest NIC w porownaniu do MiNi!),brzmienie silnika calkiem ciekawe(tym bardziej,ze to boxer),design ciekawy,autko dosyć charrakterne...
Ale powiem wam jedno,jesli mialbym kiedys jeszcxze kupić alfe, z miła checia,ale nową,lub serwisowaną w serwisie alfy i w b.dobrym stanie.... Autka naprawdę b.fajne,ale serwis pozostawia baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo do zyczenia
Jest to auko bardzo energiczne,dosyć wygodne,fajne.... ale...
pozdrawiam
Witam CZy juz poprawiles zatrzask klapy silnika, bo jak przejezdzasz przez Wroclaw to zawsze ci sie ona otwiera- prawda. Pozdrawiam.mini23 pisze:engel.49