Rzeszów- Spotkania
Moderator: flapjck1
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini r50
Rzeszów- Spotkania
Witam.
Jako że jakoś nie mogę spotkać tutaj informacji dotyczących spotkań mini z Rzeszowa i okolic więc chciał bym abyśmy mogli się tu spotkać zobaczyć nasze mini porozmawiać pogrilować sezon można zacząć z tą świetną pogodą.
Czekam na jakieś propozycje co do terminu
Pozdrawiam
Patch
Jako że jakoś nie mogę spotkać tutaj informacji dotyczących spotkań mini z Rzeszowa i okolic więc chciał bym abyśmy mogli się tu spotkać zobaczyć nasze mini porozmawiać pogrilować sezon można zacząć z tą świetną pogodą.
Pozdrawiam
Patch
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Rzeszów- Spotkania
Jetses z Czestochowy a pytasz o spotkanie w Rzeszowie?Patch pisze:Witam.
Pozdrawiam
Patch
-
- Nowy
Tak pytam o spotkanie w Rzeszowie, już wyjaśniam dlaczego ponieważ tu studiuje a na drogach widzę sporo mini a jakoś nie trafiłem na temat spotkań tutaj. A fakt jestem z Częstochowy, ale przebywam w Rzeszowie
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mowa o klasycznym Mini czy new MINI?Patch pisze:Tak pytam o spotkanie w Rzeszowie, już wyjaśniam dlaczego ponieważ tu studiuje a na drogach widzę sporo mini a jakoś nie trafiłem na temat spotkań tutaj. A fakt jestem z Częstochowy, ale przebywam w Rzeszowie
-
- Nowy
Ja posiadam "New Mini" ale na spotkaniu fajnie by było spotkać mini mini "new Mini" Fajnych ludzi i stworzyć fajną atmosferę
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Austin Mini 1.0 1985, Austin Mini 1.0 1986
WItam!
Może tej wiosny uda się coś zorganizować. Ja właśnie dzisiaj zapisałem się na to forum. Mam dwa miniaki, w sumie obydwa do renowacji, ale bardzo chętnie spotkałbym się ludźmi którzy też uwielbiają swoje maleństwa. I przy okazji może poradził bym się co do remontów moich autek.
POZDRAWIAM
Może tej wiosny uda się coś zorganizować. Ja właśnie dzisiaj zapisałem się na to forum. Mam dwa miniaki, w sumie obydwa do renowacji, ale bardzo chętnie spotkałbym się ludźmi którzy też uwielbiają swoje maleństwa. I przy okazji może poradził bym się co do remontów moich autek.
POZDRAWIAM
-
- Nowy
Witaj,
i nareszcie kogoś spotkałem kto chciał by się spotkać ja bardzo chętnie fakt nie mam klasyka ale uwielbiam te auta, zawsze chętnie się spotkam i zobaczę te twoje klasyki
Pozdrawiam
i nareszcie kogoś spotkałem kto chciał by się spotkać ja bardzo chętnie fakt nie mam klasyka ale uwielbiam te auta, zawsze chętnie się spotkam i zobaczę te twoje klasyki
Pozdrawiam
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Wiem, że to wyjazd na zlot... ale można się spotkać w dniu wyjazdu. Będą na chwilę obecną 2 miniaki
http://mini.org.pl/viewtopic.php?f=2&t=13857#p133057
http://mini.org.pl/viewtopic.php?f=2&t=13857#p133057
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Cooper S
Jestem chętny.