R53 - co oznaczają dwie kontrolki naraz?
Re: R53 - co oznaczają dwie kontrolki naraz?
A czy ktos wie co oznacza czujka ludzika z pasami ? Tak jakby poduszki były wyłączone ale ja nic nie wylączylam ;)zanim pojade na serwis ktos moze ma jakaś rade co to moze byc ? Dzieki
A czy ktos wie co oznacza czujka ludzika z pasami ? Tak jakby poduszki były wyłączone ale ja nic nie wylączylam ;)zanim pojade na serwis ktos moze ma jakaś rade co to moze byc ? Dzieki
- satyr88
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
- Kontakt:
to kontrolka nie zapiętych pasówKaroola.m pisze:A czy ktos wie co oznacza czujka ludzika z pasami ? Tak jakby poduszki były wyłączone ale ja nic nie wylączylam ;)zanim pojade na serwis ktos moze ma jakaś rade co to moze byc ? Dzieki
To ja od razu zapytam tutaj, bo coś mi nie pasuje ostatnio kontrolka od poduchy. Czy powinna się świecić po przekręceniu kluczyka, a potem dopiero gasnąć? Bo nie pamiętam, czy tak zawsze było. Wiem, że sporadycznie, raz na parę miesięcy świeciła się na chwilkę podczas jazdy, a teraz wydaje mi się, że przed startem chyba się nie powinna zapalać? Uspokójcie mnie dobrymi słowami.
- iad
- Swój Człowiek
Jak dobrze pamiętam też się u mnie na chwile zapala, mogę Ci to sprawdzić pod wieczór, bo na stówę nie pamiętam.
No, jakbyś mógł bo już zgłupiałem 

Powinno wyglądać to tak jak na filmie: http://www.youtube.com/watch?v=9OcOHGtR5uAB!G LAM3 pisze:To ja od razu zapytam tutaj, bo coś mi nie pasuje ostatnio kontrolka od poduchy. Czy powinna się świecić po przekręceniu kluczyka, a potem dopiero gasnąć? Bo nie pamiętam, czy tak zawsze było. Wiem, że sporadycznie, raz na parę miesięcy świeciła się na chwilkę podczas jazdy, a teraz wydaje mi się, że przed startem chyba się nie powinna zapalać? Uspokójcie mnie dobrymi słowami.
Na filmie świeci tylko kontrolka ręcznego.
Nie no, to chodziło o przekręcenie kluczyka itd. WIdzę, że na filmie też się swieci przez chwilę by zaraz zgasnąć (górna kontrolka na prędkościomierzu - chyba że to nie poduszka ). To chyba jest ok jednak.
- satyr88
- Swój Człowiek
- Kontakt:
Wszystko w porządku, przy przekręcaniu kluczyka kontrolka poduszki zapala się na kilka sekund i gaśnie. Gorzej jakby nie gasłaB!G LAM3 pisze:Nie no, to chodziło o przekręcenie kluczyka itd. WIdzę, że na filmie też się swieci przez chwilę by zaraz zgasnąć (górna kontrolka na prędkościomierzu - chyba że to nie poduszka ). To chyba jest ok jednak.

- iad
- Swój Człowiek
To u mnie wygląda to tak, po przekręceniu kluczyka świeci się:
- Załączniki
-
- Licznik_02.jpg (241.72 KiB) Przejrzano 419 razy
-
- Licznik_01.jpg (294.02 KiB) Przejrzano 419 razy
- iad
- Swój Człowiek
A po chwili środkowa konsola gaśnie i zostaje tylko:
- Załączniki
-
- Licznik_03.jpg (247.56 KiB) Przejrzano 416 razy
Tak ,tylko ze mi to sie świci jak jade i jak mam zapiete pasy. Moze to wyłączone poduszki ? Jak sie je włącza ktos wie ?dzieki
satyr88 pisze:to kontrolka nie zapiętych pasówKaroola.m pisze:A czy ktos wie co oznacza czujka ludzika z pasami ? Tak jakby poduszki były wyłączone ale ja nic nie wylączylam ;)zanim pojade na serwis ktos moze ma jakaś rade co to moze byc ? Dzieki
Tak ,tylko mam zapiete i tez świeci.co teraz