Cześć wszystkim. To mój pierwszy post na tym forum, choć sporo tematów już przeczytałem.
Piszę z powodu nieszczęścia jakie przytrafiło się mojemu miniakowi. Popsuło się zapinanie pasa kierowcy, tak po prostu podczas zapinania się zaciął i tak został. Próbowałem śrubokrętem to jakoś wyciągnąć ale na załączonym zdjęciu widać jak się to skończyło.
[img=http://s28.postimg.org/855ka96ux/20140507_202012.jpg]
Allegro niestety mnie nie pocieszyło, ponieważ ceny tego zapięcia wydają mi się kosmiczne. Dodatkowo wszystkie są od razu z napinaczem.
Teraz pytanie czy można to jakoś naprawić, bądź kupić i wymienić sam ten plastik od zapinania? A może ktoś z Was ma takie cudo na zbyciu w bardziej przyzwoitych pieniądzach?
popsute zapinanie pasa
Re: popsute zapinanie pasa
Kupiłem swego czasu fotele z wystrzelonymi napinaczami. Przełożyłem dobre z mojego miniaka i gdzieś te wystrzelone leżą (... tylko gdzie ???). Jeśli na coś Ci się przydzą to poszukam i jak znajdę pewnie się dogadamy (0 pln + koszt wysyłki).
Byłoby super, gdyby się znalazły. Mam nadzieję, że jakoś to można przełożyć. Czekam na informacje z akcji poszukiwawczej. Jak się znajdą, to resztę uzgodnimy.
Znalezione. Wygląda to tak jak na foto. Jeśli chcesz pisz na priv gdzie Ci to wysłać.
PS. Myślę, że nie łatwo będzie to otworzyć bez uszkodzenia czy ułamania.
PS. Myślę, że nie łatwo będzie to otworzyć bez uszkodzenia czy ułamania.
- Załączniki
-
- 20140508_153019 (1).jpg (171.79 KiB) Przejrzano 371 razy
-
- 20140508_153006 (1).jpg (149.42 KiB) Przejrzano 371 razy
Pozostają szroty i handlarze używkami.