ubezpieczenie

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Awatar użytkownika
Sadam
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: ubezpieczenie

Post autor: Sadam »

gh0ly pisze:ja tam wole doplacic i ja mam w Warcie :)
niechce miec do czynienia z liberty direct czy innymi gownami... ich wyplacalnosc jest na zalosnym poziomie...
To serdecznie zycze Ci zebys nie musial sie z ta Warta uzerac o odszkodowanie...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

ooooo "z warta warto" :D hehehe

najgorsze doswiadczenia mam chyba z hdi i wlasnie z warta, najmniej problemow sprawia allianz i pzu
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
PURCHEWCIA
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

jakie ubezpieczenie na MINI

Post autor: PURCHEWCIA »

Witamy,
W związku z zakupem naszego pierwszego MINI szukamy dobrego ubezpieczenia OC/AC. Możecie coś polecić. Większość na forach strasznie narzeka, ale pewnie macie doświadczenia z ubezpieczeniami dla waszych cacuszek.?
Zastanawiają nas ewentualne naprawy. Wszędzie wspominają o naprawach na tzw. zamiennikach. Jak to się ma w MINI - macie jakieś doświadczenie?

Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
Julx
Nowy
Nowy
Posiadane auto: MINI Cooper 2005r

Post autor: Julx »

Przed zakupem straszyli, że części drogie, nie wspominając o ubezpieczeniu...
Wcale tak nie jest, części może nie należą do najtańszych ale jest sporo zamienników, które się dobrze sprawują :wink:
Jeśli chodzi o ubezpieczenie ja mam OC/AC w Allianz i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o cenę to zależy, jaka kogo satysfakcjonuje, mnie tak (około 1700zł, z szybami i lawetą) :grin:
Wiadomo, że MINI to marka premium... zawsze jest trochę drożej ale nie dajmy sobie zwariować :razz:

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Julx
Nowy
Nowy
Posiadane auto: MINI Cooper 2005r

Post autor: Julx »

a i nie wspomniałam, że to kwota przy zniżce bodajże 50% a Miniaka mam dość bogato wyposażonego co podwyższa wartość :cool:
oklaski
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Re: jakie ubezpieczenie na MINI

Post autor: oklaski »

Czy ktos moze zabanowac obydwu uzytkownikow? Przeciez to ustawka jest

Ekspert LINK4 pisze:Wysokość składki jest ustalana indywidualnie i jest uzależniona od wielu różnych czynników (m.in. wieku kierowcy, roku produkcji samochodu itp), dlatego na taki sam pojazd każdy może mieć inną wysokość składki.

Zachęcam Cię PURCHEWCIA do skorzystania z naszego kalkulatora: http://link4.pl , dzięki któremu wyliczysz dokładną wysokość składki, a dodatkowo za zakup polisy online można uzyskać 7 proc. zniżki.

Oferujemy OC, które bezpłatnie gwarantuje m.in.: naprawę pojazdu po wypadku na miejscu zdarzenia (jeśli jest możliwa, do 200 zł), holowanie pojazdu po wypadku do 100 km (niezależnie czy jesteśmy sprawcą, czy poszkodowanym), zapewnienie samochodu zastępczego do 3 dni w przypadku, gdy ubezpieczony pojazd uległ wypadkowi (także gdy jesteśmy sprawcą) lub został skradziony, pomoc w przypadku uszkodzenia opon (w tym: wymianę koła / naprawę na miejscu lub holowanie i pokrycie kosztów naprawy w warsztacie do 2 tys. zł), a także pomoc informacyjną oraz bezpłatnie Zieloną Kartę.

Pozdrawiam,

Ekspert LINK4

PURCHEWCIA pisze:Witamy,
W związku z zakupem naszego pierwszego MINI szukamy dobrego ubezpieczenia OC/AC. Możecie coś polecić. Większość na forach strasznie narzeka, ale pewnie macie doświadczenia z ubezpieczeniami dla waszych cacuszek.?
Zastanawiają nas ewentualne naprawy. Wszędzie wspominają o naprawach na tzw. zamiennikach. Jak to się ma w MINI - macie jakieś doświadczenie?

Pozdrawiamy
ODPOWIEDZ