skąd kupić taki grill ?
skąd kupić taki grill ?
Witam, napotkałem na takie ogłoszenie:
-http://olx.pl/oferta/mini-cooper-1-6-pakiet-aero-tzunamee-ks-serwis-CID5-ID4X30R.html
I moje pytanie gdzie kupić taki czarny grill?
Mam taki sam zderzak jak na fotce i leży w garażu ale nie mam tych górnych grilli, jak bym gdzieś takie mógł kupić to spróbował bym go założyć na lato. Prosze o pomoc
-http://olx.pl/oferta/mini-cooper-1-6-pakiet-aero-tzunamee-ks-serwis-CID5-ID4X30R.html
I moje pytanie gdzie kupić taki czarny grill?
Mam taki sam zderzak jak na fotce i leży w garażu ale nie mam tych górnych grilli, jak bym gdzieś takie mógł kupić to spróbował bym go założyć na lato. Prosze o pomoc
Ja
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Re: skąd kupić taki grill ?
ASO
koszt ok 300pln
koszt ok 300pln
Ostatnio na allegro się pojawił za ok 200zł.
czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć na pytanie?
Odpowiedz szukaj na allegro to raczej mało poważna. Jak by to było takie proste to bym nie zakładał tego tematu.
Odpowiedz szukaj na allegro to raczej mało poważna. Jak by to było takie proste to bym nie zakładał tego tematu.
Ja
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
Niestety i takie tu sie zdarzaja sytuacje 
wygooglaj sobie "fhu Piekarski Kraków" maja duzo czesci a syn wlasciciela jest znany w tutejszych sferach - byc moze cos znajda

wygooglaj sobie "fhu Piekarski Kraków" maja duzo czesci a syn wlasciciela jest znany w tutejszych sferach - byc moze cos znajda

Japan Motors Bielsko - Biała [Mitsubishi, Suzuki, Nissan] - 667 071 387
Kilka postów wyżej jest wyraźnie napisane, że w ASO. Cena koło 280 - 300 pln. Biorąc pod uwagę, że produkt nowy, nie poobijany i z wszystkimi zaczpami uważam, że cena rozsądna. Na allegro pewnie 200 - 250 pln + przesyłka i jeszcze może być niespodzianka.davinchi pisze:czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć na pytanie?
I jeszcze taka anegdotka dot. używanego grilla. Z racji tej, że też szukam z chromem w dobrym stanie zadzwoniłem do gościa z zapytaniem czy sprzedawana przez niego atrapa ma wszystkie zaczepy i elementy montażowe. Sprzedawca szczerze mi odpowiedział :
- Chyba tak, ale się nie znam bo znalazłem go na drodze.
- mdsuperstar
- Nowy
- Posiadane auto: R56 Cooper '09
Znajdź sobie w internecie schemat pakietu aero z opisem numerów części (ja dużych problemów do R56 nie miałem) i podaj w ASO numer.
Do mojego w ASO kosztował 145 pln.
Zawsze można się posiłkować tą stronką u góry masz numer części, który powinien być tożsamy z tym z ASO
Do mojego w ASO kosztował 145 pln.
Zawsze można się posiłkować tą stronką u góry masz numer części, który powinien być tożsamy z tym z ASO
M7: Strut Re-Inforcement Plates; Under Strut System; Rear Chassis Brace + MOMO Ten-S 16"