Fani innych aut

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Fani innych aut

Post autor: AleXander »

Prosz uciąć te teksty o Alfie... to nie sa wcale bardziej kapryśne samochody od innych. Zależy na jaki egzemplarz sie trafi... jak z każdą marką!

Zawiszenie jest za miękkie na polskie dziurawe drogi ale właściwości jezdne na równych drogach są super! Silniczek diesla ale mruczy rasowo i chodzi pięknie!

i pokażcie mi niezawondego peugota albo meganke z takim designem :p
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Alik_k pisze:i pokażcie mi niezawondego peugota albo meganke z takim designem :p

czy peugeot 206SW może być :?:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

minimaniak pisze:

A to a propos designu czy niezawodności :D :?:
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Sadam pisze:
minimaniak pisze:

A to a propos designu czy niezawodności :D :?:

tego i tego :D
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

panowie wyluzujcie troche z tymi steoretypami
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

SportWagon to jedyne ładne kombi świata... prawie ;)

Stereotypy są feee i takie wewnętrzne fuj :)
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Malina »

A Wiecie jakie auto jest najlepsze na świecie? No właśnie - służbowe
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
engel.49

Post autor: engel.49 »

Jorge pisze:To jest moje marzenie
A ja chcialbym jeszcze miec Reno Alpine A 110.
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

?adne autko... [reszta out] ;)
engel.49

Malina pisze:A Wiecie jakie auto jest najlepsze na świecie? No właśnie - służbowe
Mysle ze masz tutaj duzo racji jako uzytkownik , anie wlasciciel tego auta.
engel.49

mini23 pisze:Witam.

Ja zawsze śniłem, aby mieć w swoim garażu 3 autka. Mam dopiero 18lat i znajomi się ze mnie smieją mowiąc, że moje marzenia zaczynaja się spełniać. Jako pierwsze oczywiście miało być mini - no i jest!!

Spełnieniem najskrytszych marzeń samochodowych byłby Mustang z 67r shelby . Mam nadzieje, że kiedyś sobie sprawię takie autko. Jest to model bardziej znany z filmu 60s. Przy tym wyborze biorę również pod uwagę Mustanga 64r - 1/2 convertible .

Jako trzecie autko, które mi sie marzy, to BMW 735 z 1997r .

Tak stajac na ziemi mogę sie jeszcze pochwalić, że od lat grzebiemy z tatą przy odrestaurowywaniu Jeep'a Willys'a z 43r . Mamy go już od wielu, wielu lat i jest to droga przez meki. Do zrobienia pozostala juz mniejsza częśc, ale w sumie ta najbardziej kosztowna i pracochlonna.

Narazie bawimy sie w mini :lol:

Mam nadzieje, że ktoś wypowie się na temat mojego postu i typow z moich marzeń.

Pozdrawiam Remik
Mysle ze cie znam i widzialem twoje autko, tylko dlaczego w takim razie na tylnej szybie wozisz ogloszenie ;;SPRZEDAM.,,
mini23

Post autor: mini23 »

engel.49
autko już jakis czas temu opuściło moj garaż, -niestety..
Moja decyzja o zamianie autka na inne spowodowana była tym,że w planach(ktore realizuje) jest duzo :

-wyjazdow po materiały(ktore nie weszłyby mi do mini,a jesli już by weszły,to mogłyby je poniszczyc...)

-wyjazdow w dłuzsze trasy,a tu trzeba przyznac,ze jazda mini pownna być przyjemnościa,a nie zamartwianiem się, czy nie rozwale tego cudeńka,jak pojadę nim po takich dziurach..

Jak wiadomo mini jest autkiem wdziecznym,jak się o nie dba,a ja własie tak bym z nim postepował,gdybym je wciąz mial... Mysl o tym,ze musialbym je katować na takich trasach i dziurach,po jakich obecnie cały czas jezdze,jest dla mnie conajmniej smutna,dlatego postanowilem na jakis czas rozstać sie z przygoda o nazwie MiNi

Oczywiście,napisalem,ze na jakiś czas,bo gdy tylko bedę mial taką mozliwośc powrocę do tego, już mam plan,co zrobię z kolejnym miniaczkiem i wiem,ze ten czas nadejdzie już za kilka latek :P

Dobra, teraz się tlumacz skąd sie znamy i gdzie mialem przyjemnośc Cię poznac..??!? :o
mini23

chcialbym jeszcze dodać conieco na temat alfy :?

Aktualnie jestem jej uzytkownikiem,jest to alfa 145 1.6 boxer,autko twarde,rzeczywiście wlasciwości jezdne całkiem ciekawe(oczywiście to jest NIC w porownaniu do MiNi!),brzmienie silnika calkiem ciekawe(tym bardziej,ze to boxer),design ciekawy,autko dosyć charrakterne...

Ale powiem wam jedno,jesli mialbym kiedys jeszcxze kupić alfe, z miła checia,ale nową,lub serwisowaną w serwisie alfy i w b.dobrym stanie.... Autka naprawdę b.fajne,ale serwis pozostawia baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo do zyczenia :?

Jest to auko bardzo energiczne,dosyć wygodne,fajne.... ale...
pozdrawiam :)
mini23

a i powiem wam jeszcze jedno:

Obrazek

Lancia Delta Integrale.. to jest dopiero auto!! :twisted:
engel.49

mini23 pisze:engel.49
autko już jakis czas temu opuściło moj garaż, -niestety..
Moja decyzja o zamianie autka na inne spowodowana była tym,że w planach(ktore realizuje) jest duzo :

-wyjazdow po materiały(ktore nie weszłyby mi do mini,a jesli już by weszły,to mogłyby je poniszczyc...)

-wyjazdow w dłuzsze trasy,a tu trzeba przyznac,ze jazda mini pownna być przyjemnościa,a nie zamartwianiem się, czy nie rozwale tego cudeńka,jak pojadę nim po takich dziurach..

Jak wiadomo mini jest autkiem wdziecznym,jak się o nie dba,a ja własie tak bym z nim postepował,gdybym je wciąz mial... Mysl o tym,ze musialbym je katować na takich trasach i dziurach,po jakich obecnie cały czas jezdze,jest dla mnie conajmniej smutna,dlatego postanowilem na jakis czas rozstać sie z przygoda o nazwie MiNi

Oczywiście,napisalem,ze na jakiś czas,bo gdy tylko bedę mial taką mozliwośc powrocę do tego, już mam plan,co zrobię z kolejnym miniaczkiem i wiem,ze ten czas nadejdzie już za kilka latek :P

Dobra, teraz się tlumacz skąd sie znamy i gdzie mialem przyjemnośc Cię poznac..??!? :o
Witam CZy juz poprawiles zatrzask klapy silnika, bo jak przejezdzasz przez Wroclaw to zawsze ci sie ona otwiera- prawda. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ