Problem z Klimatyzacją cooper S
Re: Problem z Klimatyzacją cooper S
Po upalnym weekendzie stwierdzam że kolega Kuner i jego chłopaki to cudotwórcy - klima aż mrozi
I wszytsko za 150 zł i dodatkowo dostałem auto zastępcze. Będe stałym klientem:)

u mnie magnes na sprezarce nawalil bo sie kabel urwal ale coz zrobic 

-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini F56, Mini R60, Mini R53
klima
to miałeś szczęście ze trafiłeś do normalnych ludzi bo ja we Wrocławiu go nie miałem i niestety trafiłem do naciągacza.maniug pisze:Po upalnym weekendzie stwierdzam że kolega Kuner i jego chłopaki to cudotwórcy - klima aż mroziI wszytsko za 150 zł i dodatkowo dostałem auto zastępcze. Będe stałym klientem:)
Odradzam wizyty w Klima K... z ul:Grota Roweckiego we Wrocławiu
Przyjechałem z problemem klimatyzacja nie działa do napełnienia, wyjechałem lżejszy o 350zl. Napełniona klima 130g. produktu wymieniony filtr i stekiem bzdur w głowie co mam uszkodzone itd. Nie polecam sprawdzili mi sprężarkę miała być sprawna a okazała się uszkodzona. Pierwszy i ostatni raz tam bylem. Pisze to zeby ktos nie mial takiego problemu jak ja bo zapłaciłem za usługę 2 razy.
Re: klima
dlatego ja oddaje auto do kumpla co zna sie naprawde na tym bo to jego pasja i to kocha i nie bladze juz po wielu warsztatach gdzie kazdy poleca ale naprawic nikt nie potrafi prawde mowiac...Richie pisze:to miałeś szczęście ze trafiłeś do normalnych ludzi bo ja we Wrocławiu go nie miałem i niestety trafiłem do naciągacza.maniug pisze:Po upalnym weekendzie stwierdzam że kolega Kuner i jego chłopaki to cudotwórcy - klima aż mroziI wszytsko za 150 zł i dodatkowo dostałem auto zastępcze. Będe stałym klientem:)
Odradzam wizyty w Klima K... z ul:Grota Roweckiego we Wrocławiu
Przyjechałem z problemem klimatyzacja nie działa do napełnienia, wyjechałem lżejszy o 350zl. Napełniona klima 130g. produktu wymieniony filtr i stekiem bzdur w głowie co mam uszkodzone itd. Nie polecam sprawdzili mi sprężarkę miała być sprawna a okazała się uszkodzona. Pierwszy i ostatni raz tam bylem. Pisze to zeby ktos nie mial takiego problemu jak ja bo zapłaciłem za usługę 2 razy.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini F56, Mini R60, Mini R53
klima
Wiem tez tak robię ale kolega był na urlopie a w te upały musiałem się ratować i pojechałem do tego partacza.
Po skasowaniu 350zl.(nabicie,filtr i odgrzybianie) Pan z Klima Ka... powiedział ze więcej dla mnie zrobic nie może i muszę podjechać do elektryka bo on musi sprawdzić kable itd.bo sprężarkę sprawdził i jest sprawna dal mi wizytówkę swojego kolegi bo podobno w tych sprawach jest najlepszy:)
Dalem sobie spokój i poczekałem na powrót mojego kolegi i zobaczyłem ile towaru mi nabił (nie ma mowy o wycieku bo klima jest szczelna bo to tez sprawdzaliśmy)
Poprostu mnie naciągną i chcial dac zarobic jeszcze koledze.
Naprawdę omijajcie tego człowieka bo szkoda czasu i pieniędzy.
Po skasowaniu 350zl.(nabicie,filtr i odgrzybianie) Pan z Klima Ka... powiedział ze więcej dla mnie zrobic nie może i muszę podjechać do elektryka bo on musi sprawdzić kable itd.bo sprężarkę sprawdził i jest sprawna dal mi wizytówkę swojego kolegi bo podobno w tych sprawach jest najlepszy:)
Dalem sobie spokój i poczekałem na powrót mojego kolegi i zobaczyłem ile towaru mi nabił (nie ma mowy o wycieku bo klima jest szczelna bo to tez sprawdzaliśmy)
Poprostu mnie naciągną i chcial dac zarobic jeszcze koledze.
Naprawdę omijajcie tego człowieka bo szkoda czasu i pieniędzy.
Wejdz sobie sam po auto i z samego przodu po prawej stronie bo turbo jest po lewej bedziesz mial sprezarke zresta bedzie widac weze od niej zobacz czy ktorys z kabli nie jest urwany albo upalony ja tak teraz mialem. Opcji jest kilka ale to jest jedna z inch
- Kuner
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56, R50, BMW Rally, Chrysler
- Kontakt:
Dzięki i polecam się na przyszłośćmaniug pisze:Po upalnym weekendzie stwierdzam że kolega Kuner i jego chłopaki to cudotwórcy - klima aż mroziI wszytsko za 150 zł i dodatkowo dostałem auto zastępcze. Będe stałym klientem:)

http://www.swiatMINI.pl
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Dzięki, ale wolałbym już nie mieć probelmu z Malcem przez jakiś czas:)Kuner pisze:Dzięki i polecam się na przyszłość
Zgłosze sie jak Smartem znów bedę chciał pojeździć!
- satyr88
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
- Kontakt:
Mam pytanie - uruchomiłem u mnie klimatyzację - działa, chłodzi idealnie, ale martwią mnie jej dźwięki - słyszę dość głośny dźwięk jakiegoś wiatraka? - wibrujący tak że czuje go w podłodze z przodu, drugie to syczenie, a trzecie to chodzący wiatrak chłodnicy z przodu przyspieszający co jakiś czas. I pytanie czy tak to powinno działać?
- iad
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
wiatrak od klimy uruchamia się dość często
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Jak jest upał to wiatraki chodzą dość często (klimy to chyba nawet non stop), a od chłodnicy wody jak odpali na max to czuć i słychać. U mnie też przez nawiewy słychać takie jakby syczenie podczas pracy klimy.