R50 Pakiet S No i przyszedł Gwint :)
R50 Pakiet S No i przyszedł Gwint :)
- Załączniki
-
- 3.jpg (295.03 KiB) Przejrzano 2488 razy
-
- 2.jpg (276.95 KiB) Przejrzano 2488 razy
-
- 1
- 1.jpg (227.46 KiB) Przejrzano 2488 razy
Re: R50 Pakiet S No i przyszedł Gwint :)
- Załączniki
-
- 4.jpg (185.33 KiB) Przejrzano 2484 razy
- Załączniki
-
- 5.jpg (276.95 KiB) Przejrzano 2484 razy
Dla mnie bomba optyczna! Choć szkoda, że nie S, ale takim dupowozem z drugiej strony zapewne byś dużo i tak nie poupalał
Zapodaj fote, zeby lepiej felge od frontu było widać.
Jakiej firmy gwint? Ile poszedł w dół?
Zapodaj fote, zeby lepiej felge od frontu było widać.
Jakiej firmy gwint? Ile poszedł w dół?
Ostatnio zmieniony 07 maja 2014, 21:20 przez Mitch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gutowski
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: r50
dołączam się do pytania, co to za gwint i ile mm zszedł niżej
Gwint TA Technix. W specyfikacji bylo, ze max. -60mm da sie skrecic i w sumie na maxa jest skrecony. Jest jeszcze mozliwosc opuszczenia o jakies 15mm , bo na tyle nadkole pozwoli przy feldze 16" ale musiaalbym wyrzucic te male sprezyny z gwintu. Teraz jest 195/45r16 na feldze 9 cali i gdybym nacignal 195/40 to jeszcze poszlo by o jakies dobre 15mm. Czyli w sumie lacznie jakies 90mm. Nie wiem tylko czy jest sens , bo juz jest ekstremalnie nisko i mega twardo, trzebaa sie pilnowac na koleinach, i musze wyrzucic te stopki z progow od podnoszeniaa auta, bo zawiesza ssiiee na policjanntach. Musiaalem tez wycieac ten spojler ktory byl pod zderzakieem bo dotykal asfaltu. Felgi oprocz polerki sszalu na razie nie robia. Rotor bedzie na dniach polakierowany na zlota perle.
I tak na marginesie maam do sprzedannia kpl. Sprezyn SPARCO -30mm. Jezdzilem na nich moze 2 tygodnie.
Ile chcesz za to Sparco?mike_mike1 pisze:I tak na marginesie maam do sprzedannia kpl. Sprezyn SPARCO -30mm. Jezdzilem na nich moze 2 tygodnie.
Masz fotki na tych sparco? Jak wrażenia z jazdy na nich? Słyszałem kiepskie opinie raczej...
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Chciałbym wstawić sobie kilka elementów z Ski do mojego R50. Zastanawiam się tylko, czy nie trzeba nic kombinować, czy zderzaki bez problemu pasują, czy np wlew paliwa też spasuje itd. Podpowie ktoś?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Przedni OK, ale w tylnym od MCS wycięcie na wydech jest na środku.TheArcanas pisze:czy zderzaki bez problemu pasują
- Gutowski
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: r50
beamish pisze:Przedni OK, ale w tylnym od MCS wycięcie na wydech jest na środku.TheArcanas pisze:czy zderzaki bez problemu pasują
moim zdaniem zmienia dokładkę zderzaka na tą z r50 (środkowy element) i będzie pasować.
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Dzięki, mnie właśnie najbardziej interesuje przód i ewentualnie ten wlew paliwa.
Wywal Helpery (te małe sprężynki) i od razu lepiej siądzie Ciekawa koncepcja, widzę że w tym roku jest wysyp Mini na gwincie...