Wymiary deski pod siedzeniem...
Moderator: flapjck1
Wymiary deski pod siedzeniem...
Jak w temacie.. potrzebuję wymiary deski pod głośniki którą można zamontować pod tylnym siedzeniem w miniaku. Za pomoc z góry dziękuję.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Wymiary deski pod siedzeniem...
Motox pisze:Jak w temacie.. potrzebuję wymiary deski pod głośniki którą można zamontować pod tylnym siedzeniem w miniaku. Za pomoc z góry dziękuję.
pawel ja mam takie dechy przyjedz to sobie odrysujesz bo sa aktualnie wyjete... jak sie domyslasz
pozdroo
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Witam serdecznie
Przenioslem watek z uwagi na to ze dzial ogloszeniowo/gieldowy nie jest miejscem do zalatwiania takich spraw.
Nie zebym sie czepial , ale im wczesniej zaczniemy dbac o porzadek w dzialach tym latwiej bedzie nam go utrzymac poziej.
PZDR
Przenioslem watek z uwagi na to ze dzial ogloszeniowo/gieldowy nie jest miejscem do zalatwiania takich spraw.
Nie zebym sie czepial , ale im wczesniej zaczniemy dbac o porzadek w dzialach tym latwiej bedzie nam go utrzymac poziej.
PZDR
A mam pytanie z jakie grubej sklejki to zrobiliście i jakie mocowania porobiliście
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
najlepsza jest gruba pilsniowka
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Ale ja chce zrobić ze sklejki ponieważ chce ją kilkakrotnie polakierować pod kolor deski rozdzielczej a co z tymi mocowaniami
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
no to sklejka ok 2 cm
za poprzeczka posrodku kanapy dajesz deche w poprzek - do nie przykrecasz od srodka, zewnetrzne boki dajesz dlugiego drewnowkreta przez blache
za poprzeczka posrodku kanapy dajesz deche w poprzek - do nie przykrecasz od srodka, zewnetrzne boki dajesz dlugiego drewnowkreta przez blache