Fani innych aut

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

mini23

Re: Fani innych aut

Post autor: mini23 »

prawda tak było, musialem ją przywiązywac na sznurowke :P ale wciąz Cie nie kojaze... :evil:
engel.49

Post autor: engel.49 »

mini23 pisze:prawda tak było, musialem ją przywiązywac na sznurowke :P ale wciąz Cie nie kojaze... :evil:
Witam. Niech to pozostanie na razie tajemnica - do naszego nastepnego osobistego spozkania. Pozdrawiam.
mini23

uuu ojojoj... jesteś taki pewien,ze ten dzień nadejdzie..?? całe szczęście,ze mam pamiec do twarzy,to może jakos kiedyś do tego dojdziemy... :wink: pozdrawiam Remik
janusz

inne autka

Post autor: janusz »

jest jeszcze motor(robiony recznie) w garazu i 2 garbus mało nimi jezdze poprostu odnawiam i stoja:))
Załączniki
STA50003.JPG
STA50003.JPG (159.08 KiB) Przejrzano 1002 razy
17012007057.jpg
17012007057.jpg (128.31 KiB) Przejrzano 1002 razy
17012007063.jpg
17012007063.jpg (102.91 KiB) Przejrzano 1002 razy
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

a mi redbull malo pomagal 8) a na koniec cewka zdechla - po 3 miechach pracy -nowka

a co do autek , widac ze sporo pracy wlozone
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
mini23

niop:) fajne bryczki, nigdy sie nie moge powstrzymac przed skomentowaniem kol szprychowych...

Poprostu zajeb..ta sprawa!!!!

a garbaty chyba byl kiedys wystawiony na allegro, nie mam racji..?? cos mi siekojarzy taki tyl z takimi reflektorkami.. 8)

widac,z eto były gruntowne romonty i zapewne duzo w nich serca,czasu i pracy.. gratuluje.. :)

moj kolega w swoim metro,ktore dopieszcza w każdej wolnej chwili ma full przewodow takich lazienkowych, fajnych srebrno-kolorowych,np do wody, czy cos..
a czyzby Twoj garbacz mial te reflektorki obramowane obwodkami od halogenkow oswietleniowych..???
Jesli nie to sorry za pomylke,ale tak mi się jakos skojarzylo.. :mrgreen:
janusz

re

Post autor: janusz »

garbusek nie był na allegro jeszcze go nieskonczyłem drobne poprawki zostały....a co do kół szprychowych zajeb..................sta sprawa tylko mały problem sa nowe i nowe opony a ten fordzik 2,9 v6 ok 200 kucyków i zal poszalec;) heheheh
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

na szprychówkach mini tez wygląda idealnie
http://img252.imageshack.us/img252/852/240467maxpq3.jpg
mini23

to mini jest naprawde sliczne :)

a co powiecie o tym autku o nazwie wiessman ..??? osobiscie bardzo mi sie podoba,do niedawna mowilem,ze juz nie robia aut z ladnymi sylwetkami,ktore mialy by swoj swoisty styl... jednak to auto zmienilo moja postawe...

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_7803/167576_max.jpg

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_7803/167569_max.jpg

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_7803/167574_max.jpg
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

Przód jak Bugatti, linia boczna niczym TVR, a tył żywcem wzięty z Chrysler'a Crossfire'a, dziwny zlepek... i jeszcze coś przywodzi na myśl Morgana Aero, heh . :D
Zawodowy Szyderca
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

bat-mobil :))
mini23

stanowczo zmieniam swoje poglady: od dzis na czele rankingu aut,ktore chciałbym miec -staje:

Renault alpine

Obrazek
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Malina »

Taka Alpina,to chyba tylko pomarzyć ,nie tylko Ty do niej Wzdychasz.Jeszcze nawet nie miałam okazji widzieć tego auta na żywo .
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
ODPOWIEDZ