co powiedzie na takie cacko
Moderator: flapjck1
co powiedzie na takie cacko
po za tym ze to rocznik niepasuje troche ciekawe dlaczego http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2083336
Re: co powiedzie na takie cacko
Znowu wypada pocmokać, bo ładnie się prezentuje.
Lakier to chyba tzw. kameleon, ponoć 2 tys. za puszkę ( ), a z rocznika, to może ma tylko tabliczkę znamionową.
Wei ktoś może gdzie można takie progi dorobić
pzdr
Lakier to chyba tzw. kameleon, ponoć 2 tys. za puszkę ( ), a z rocznika, to może ma tylko tabliczkę znamionową.
Wei ktoś może gdzie można takie progi dorobić
pzdr
Ulver pisze:On ma system bez klamkowy. Teoretycznie nielegalne u nas (niezgodne z kodeksem).
Witek
Ubiegłeś mnie z tymi klamkami...
Ja uważam, że ładnie się prezentuje, ale taki lakier pasowałby raczej do MINIAKA Motox'a - tego z tą salą kinową wewnątrz
Eee tam...dla właściciela na pewno był pięknym
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
o gustach sie nie dyskutuje ale w dzien zakupu zaprowadzil bym go do lakiernika
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
macko pisze:A ja dodam - stare ale sprawdzone - kolor nie jeździ !!!
A ja zawsze myślałem że czerwone są najszybsze....
Pozdrawiam
Zawodowy Szyderca
Saint to prawda...w bravo mowili ze tak jest, a jak ma jeszcze bialy dach to juz w ogole....
parę razy go widziałem, SIMR PW, i w realu wygląda znacznie lepiej
w sumie trochę dziwne że nikt go nie kupuje na stronie klubu wisiał chyba z pół roku...
w sumie trochę dziwne że nikt go nie kupuje na stronie klubu wisiał chyba z pół roku...
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
oliwer21 pisze:w sumie trochę dziwne że nikt go nie kupuje na stronie klubu wisiał chyba z pół roku...
no dziwne, moze przez ten lakier?
mnie jakos osobiscie ten lakier specjalnie nie razi a autko ogolnie wyglada fajnie
moze w rzeczywistosci jest duzo wad, ktore ciezko wypatrzyc na zdjeciu - trudno powiedziec
ja bym kupil
mnie jakos osobiscie ten lakier specjalnie nie razi a autko ogolnie wyglada fajnie
Też mam takie odczucia.
moze w rzeczywistosci jest duzo wad, ktore ciezko wypatrzyc na zdjeciu - trudno powiedziec
Być może. Mnie najbardziej przeszkadzałby ten brak klamek Wyobraźcie sobie, jakby wam baterie w pilocie od centralnego padły. Nijak dostać się do samochodu...
ja bym kupil
Z powyższego powodu bym nie kupił
mnie ten rocznik dziwi bo napewno ktos duzo pracy w niego wlozyl to niepodlega dyskusji,ale ten 66 rok to niewiadomo czy przeszczep czy go ktos rzeczywiscie odbudowal od podstaw
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
W 1966 roku produkowane były jeszcze Mini MkI, w tej chwili już bardzo rzadkie. Mk II można jeszcze trafić w Polsce, ale Mk I na sprzedaż nie widziałem. z 66 to ona ma tylko papiery, bo na zewnątrz wszystko wskazuje na znacznie późniejszy model.
Nie mniej jednak auto jest ładne i zrobione bardzo solidnie, koloru się nie czepiać chłopaki Co wy baby jesteście, że na kolor patrzycie? Zresztą jak Beny gdzies ostatnio pisał Mini to indywidualne auto tak samo jak każdy jego właściciel to unikat w skali świata dlatego robi auto tak jak mu się podoba.
Pozdrawiam
Adam
Nie mniej jednak auto jest ładne i zrobione bardzo solidnie, koloru się nie czepiać chłopaki Co wy baby jesteście, że na kolor patrzycie? Zresztą jak Beny gdzies ostatnio pisał Mini to indywidualne auto tak samo jak każdy jego właściciel to unikat w skali świata dlatego robi auto tak jak mu się podoba.
Pozdrawiam
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a jak jest wlasnie z takimi samochodami np z 66 które sa zrobione na "nowe" - jesli przywrócimi je jakims cudem do orginalnego stanu mozna dostac papiery z british motor....?