Czy też tak macie?

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Wedymin

Czy też tak macie?

Post autor: Wedymin »

Dzisiaj w trosce o to, żeby mnie nie zdmuchnęło z drogi wrzuciłem Miniaczkowi do bagażnika dwie hantelki po 5kg :mrgreen:

Też tak macie? :lol:
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Czy też tak macie?

Post autor: Konrad K_2 »

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" Enzo Ferrari

:twisted:
Wedymin

Myślisz, że mocny silnik w leciutkim wózku przy mocnym bocznym podmuchu wydoli? :roll:
Ja tam wolę mieć parę kilo więcej :mrgreen:
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Wedymin pisze:Myślisz, że mocny silnik w leciutkim wózku przy mocnym bocznym podmuchu wydoli? :roll:
Ja tam wolę mieć parę kilo więcej :mrgreen:
raczej to kwestia klockowatosci mini (pionowych prawie boków) i waga wiele nie da bo jeszce przydały by sie szersze opony itd. ciekawe jak jest ze smartami ?
mini23

Post autor: mini23 »

ja Tobie powiem,ze moj znajomy ma mercedesa,stara E-klase i pomimo tego,zę auto jest fest cięzkie to każdej zimy wkłada 2 krawezniki do kufra,wczoraj tez tak zrobil,bo ponoć autko jest lekkiie z tyłu... :)
- 8) więc nie jestes jedyny i miniaczki nie sa jedynymi autami,ktore tego potrzebuja.. :) :roll: 8)
Wedymin

Wiatr, jak wiatr, ale w Skodach 100 wrzucali worek cementu do bagażnika, żeby je dociążyć jak było ślisko :mrgreen:
Wedymin

mini23 pisze: [...]więc nie jestes jedyny i miniaczki nie sa jedynymi autami,ktore tego potrzebuja.. :) :roll: 8)

Ale to był kit :roll: Ja nic do bagażnika nie wrzucałem :mrgreen: Trochę mną targało, ale bez zbytnich stresów...
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Wedymin pisze:Wiatr, jak wiatr, ale w Skodach 100 wrzucali worek cementu do bagażnika, żeby je dociążyć jak było ślisko :mrgreen:

jezdziłem niedawno xarą combi i tez ja dobrze nosiło na wiatrze , wiec mysie ze to nie jest kwestia wagi
mini23

Post autor: mini23 »

Wedymin pisze:Ale to był kit :roll: Ja nic do bagażnika nie wrzucałem :mrgreen:

hehe, kumam,ale wcale bym się nie zdziwił,gdyby uzytkownicy mini daciażali tak swoje wozidelka, tylko oczyiscie nie 10 kg-ami :twisted:
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Ja tam sunąłem wczoraj mini i wiatr jakoś nie robił zbytnio wrażenia na moim autku. No może "prawie" nie robił wrażenia :mrgreen:
A do Skody wrzucali obciążenie, bo to auto niewyważone... miała silnik z tyłu i jak dmuchnęło z przodu to były przypadki, że stawała pionem.:). Co do lodu, to pewnie jeszcze miała napęd przedni... :roll: ??
Wedymin

macko pisze:Ja jeżdżę szybciej od wiatru, więc mnie problem nie dotyczy :mrgreen:

macko

Ja tam pracuję nad tym, żeby jeździć szybciej od światła. Wtedy nie będę musiał włączać reflektorów :mrgreen:
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

A kto jęździ szybciej od dźwięku :?: :mrgreen:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

a jak szybko trzeba jezdzic zeby nie lać benzyny
Gość

Post autor: Gość »

Aj chłopaki.......wystarczy odpowiednia waga kierowcy i zero problemów:) i z wiatrem i z prędkością lania benzyny :wink:

pozdrawiam,
Kinga
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

ja nie potrzebuję benzyny, bo mam Mini którego pieszczotliwie nazwałem CZAK ... potrafie nim przejechać Kulę Ziemską tak prędko, że ponownie zużywam ledwo co spalone paliwko którego opary unoszą się w powietrzu jeszcze......
Patent zainteresowanym prześlę na PW. :roll:
ODPOWIEDZ