Minimaniaków z Wrocławia pilnie szukam :)
Moderator: flapjck1
Minimaniaków z Wrocławia pilnie szukam :)
Witam,
Pare dni temu po WOSP to ja wrzucilem fotki na forum v10 i ogladalem was na tym spocie:
http://www.forum.v10.pl/garbusy,na,wosp ... ,t545.html
Interesuje sie zakupem Garbusa, bo kiedys mialem dwa i bardzo je lubiłem, lub Mini, bo sa sporo nowsze, do celów trzech:
- dla żony sporadycznie jezdzacej
- dla siebie dal frajdy i z zamiłowania do takich aut
- za rok do celów reklamowych, gdzie autko ma byc ladnie odpicowane "stuningowane" (ale nie po wiejsku) i pomalowane w brawy pewnego portalu internetowego
Napisalem do minimaniak@interia.pl w celu nawiazania kontaktu we Wrocku z pytaniem, czy jest szansa dostac za 5-6k obecnie jakiegos Miniaczka i czy community we Wrocku ew. pomogloby cos sprawdzic wybrac z Allegro, ale nie odstalem odpowiedzi, a tu wyszla taka sprawa:
http://www.grupy-dyskusyjne.v10.pl/ladn ... 07_01.html
Jest niedaleko Garbus do kupienia w rozsadnej cenie, ale nie chce sie pospieszyc z kupnem, zanim wlasnie nie dowiem sie od was jakie sa sansze na zakup Miniaka w okolicach Wrocka powiedzmy w ciagu miesiaca, bo wolalbym Mini od Garbusa w tym momencie
prosze o info specówi z góry dzieki
EDIT
jak juz tu pisze to od razu przy okazji: czy byliby tu chetni do redagowania dzialu Samochody zabytkowe w nowym portalu motoryzacyjnym stawiajacym na spolecznosci wlasnie? Oczywiscie w temacie Miniaków, choc nie tylko jesli by ktos chcial..
Pare dni temu po WOSP to ja wrzucilem fotki na forum v10 i ogladalem was na tym spocie:
http://www.forum.v10.pl/garbusy,na,wosp ... ,t545.html
Interesuje sie zakupem Garbusa, bo kiedys mialem dwa i bardzo je lubiłem, lub Mini, bo sa sporo nowsze, do celów trzech:
- dla żony sporadycznie jezdzacej
- dla siebie dal frajdy i z zamiłowania do takich aut
- za rok do celów reklamowych, gdzie autko ma byc ladnie odpicowane "stuningowane" (ale nie po wiejsku) i pomalowane w brawy pewnego portalu internetowego
Napisalem do minimaniak@interia.pl w celu nawiazania kontaktu we Wrocku z pytaniem, czy jest szansa dostac za 5-6k obecnie jakiegos Miniaczka i czy community we Wrocku ew. pomogloby cos sprawdzic wybrac z Allegro, ale nie odstalem odpowiedzi, a tu wyszla taka sprawa:
http://www.grupy-dyskusyjne.v10.pl/ladn ... 07_01.html
Jest niedaleko Garbus do kupienia w rozsadnej cenie, ale nie chce sie pospieszyc z kupnem, zanim wlasnie nie dowiem sie od was jakie sa sansze na zakup Miniaka w okolicach Wrocka powiedzmy w ciagu miesiaca, bo wolalbym Mini od Garbusa w tym momencie
prosze o info specówi z góry dzieki
EDIT
jak juz tu pisze to od razu przy okazji: czy byliby tu chetni do redagowania dzialu Samochody zabytkowe w nowym portalu motoryzacyjnym stawiajacym na spolecznosci wlasnie? Oczywiscie w temacie Miniaków, choc nie tylko jesli by ktos chcial..
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Minimaniaków z Wrocławia pilnie szukam :)
kolega minimaniak podróżuje sporo i ciężko go czasem złapać, chętnych do pomocy na pewno znajdziesz, w sobotę o 15:20 spotykamy się pod TGG, jeden kolega bierze ślub i będziemy go eskortować do kościoła. Możeny się tam umówić około 15 i pogadać jeśli masz ochotę, oczywiście od razu można się przymierzyć do auta
5-6k to cena jak najbardziej osiągalna, ale przy Mini zasadnicze pytanie jest co chcesz z nim zrobić? Tzn. jeździć od razu i najlepiej nie mieć zmartwień na wstępie czy rozkręcić do ostatniej śrubeczki i remontować całego.
Jeśli to pierwsze to rozsądna kwota to około 10k jeśli to drugie to nie warto dać więcej niż 4k. przedział 4-10k to miniaki na chodzie, ale mają coś do zrobienia i remont w niedalekiej perspektwie, powyżej 10k powinny byc po niedawnym remoncie i przy odpowiedniej dbałości pojeżdżą troche czasu (tylko Mini to auto specjalnej troski jak to mój kolega mówi ).
Zapraszam również do mnie, dwa żołte Miniaki które widziałeś na WOŚP to moje i taty potworki. Możemy usiąść przy herbatce i pogadać
Pozdrawiam
Adam
P.S.
Fajne fotki
5-6k to cena jak najbardziej osiągalna, ale przy Mini zasadnicze pytanie jest co chcesz z nim zrobić? Tzn. jeździć od razu i najlepiej nie mieć zmartwień na wstępie czy rozkręcić do ostatniej śrubeczki i remontować całego.
Jeśli to pierwsze to rozsądna kwota to około 10k jeśli to drugie to nie warto dać więcej niż 4k. przedział 4-10k to miniaki na chodzie, ale mają coś do zrobienia i remont w niedalekiej perspektwie, powyżej 10k powinny byc po niedawnym remoncie i przy odpowiedniej dbałości pojeżdżą troche czasu (tylko Mini to auto specjalnej troski jak to mój kolega mówi ).
Zapraszam również do mnie, dwa żołte Miniaki które widziałeś na WOŚP to moje i taty potworki. Możemy usiąść przy herbatce i pogadać
Pozdrawiam
Adam
P.S.
Fajne fotki
Ostatnio zmieniony 18 sty 2007, 19:09 przez Sadam, łącznie zmieniany 1 raz.
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
to niestety kwoty sa jednak sporo wieksze widze niz w przypadku garbow
nie musze nim od razu jezdzic bo jak w punkcie 3 napisalem i tak bede go calego malowal i odpicowywal z czasem mocno
bylbym wdzieczny faktycznie jakby sie spotkac godzinke przy autkach i pogadac to by bylo lepiej niz 2 tygodnie mailami pisac sobie i wysylac fotki tlumaczyc, a poniewaz jestem mocno nieczasowy, ale z drugiej stron ten garbus mnie kusi, wiec zaraz odezwe sie na priv w celu umówienia na "herbatke" we wrocku dzieki
nie musze nim od razu jezdzic bo jak w punkcie 3 napisalem i tak bede go calego malowal i odpicowywal z czasem mocno
bylbym wdzieczny faktycznie jakby sie spotkac godzinke przy autkach i pogadac to by bylo lepiej niz 2 tygodnie mailami pisac sobie i wysylac fotki tlumaczyc, a poniewaz jestem mocno nieczasowy, ale z drugiej stron ten garbus mnie kusi, wiec zaraz odezwe sie na priv w celu umówienia na "herbatke" we wrocku dzieki
z calego serca ma swiatla
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
a ma naklejki "serduszka " orkiestrowe
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:a ma naklejki "serduszka " orkiestrowe
a no racja, a wygladalo to dla mnie na pierwszy rzut oka jak jakis laser
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Hehe, laser laser Jest taki szybki, że jak niektórzy nie chcą z drogi zjechać to trzeba ich przysmażyć
Ostatnio zmieniony 20 sty 2007, 20:15 przez Sadam, łącznie zmieniany 2 razy.
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
po dzisiejszej wizycie u sadama i obejrzeniu 20 gazet od niego nie mam watpliwosci, jakie zaraz dam ogloszenie w dziale gielda pt. [kupie] dzieki za przejazdzke zrobimy slawnego miniaka jeszcze hehe
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Rysiek pisze:zrobimy slawnego miniaka jeszcze hehe
kazdy tak chce
mam to szczescie, ze budzet bedzie z czasem praktycznie nieograniczony wiec po tym jak mi sadam pokazal mozliwosci i zasoby czesci z zagramanicy sadze, ze da sie zrobic gruba akcje z "mojego" miniaka, ktorego jeszcze nie ma
no wlasnie po przeczytaniu 20 gazet od sadama o 200 konnych mini trubo hiper tuning zastanawiam sie czy nie byloby taniej z tym bugatti
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
200 konne mini przyspiesza lepiej niz bugatti, a i oszczedniejsze jest