Centralna Polska - spotkania

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
macko
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: mini
Kontakt:

Re: Centralna Polska - spotkania

Post autor: macko »

Hej,

taki temat do mnie wszedł i nie mam czasu się tym zająć. jakby ktoś z Was chciał się podjąć organizacji grupy 6-10 samochodowej to przekażę kontakt i namiary.
Hej Maciek,

Jak w zeszłym roku zapraszam do udziału w imprezie Verva Street Racing 20 września 2014 w godzinach 14 – 18.00 na Stadionie Narodowym w Warszawie. Grupa podobna jak w zeszłym roku albo jeszcze lepsza i liczniejsza. Ustawianie pojazdów przewidziane jest na piątek w przeddzień imprezy, likwidacja ekspozycji natychmiast po godzinie 18.00 w sobotę. Impreza jest wspaniałą okazją do spotkania ludzi – podobnych pasjonatów motoryzacji, a przy tym do zaprezentowania naszej pasji szerokiej publiczności. Dodatkową zachętą dla uczestników są bezpłatne biletu wstępu na wieczorny show na stadionie. Zaproszenia podwójne, reszta podobnie jak przed rokiem. Ustawianie aut w piątek, likwidacja ekspozycji od razu w sobotę po godz. 18.00. Auta jak najciekawsze - zdaje się na Twój wybór, 6 - 10 sztuk
czy ktoś się pisze?
kontakt do mnie mailowy: macko79@wp.pl lub tel. 504 266 488
maćko
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

Ja idę niezależnie.
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

to ja sie pojawie. Tylko niech nas ustawia tak, zeby o tej 18ej rzeczywiscie
sie usunac i udac na stadion a nie tak jak rok temu :/
Awatar użytkownika
macko
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: mini
Kontakt:

Post autor: macko »

Dziesiu, to ja Ci na FB przekaże kontakt do Grześka Gaca i załatwiaj z nim temat i skoordynuj ewentualnie innych.
maćko
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

dziesio pisze: a nie tak jak rok temu :/
Właśnie dlatego wolałem iść sam. Bilety majątek nie kosztowały, a przynajmniej nie będę się musiał o auto martwić.
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

Ok.
Jeśli ktoś ma ochotę postawić miniaka pod stadionem to poproszę info do mnie do niedzieli do końca dnia.
Dam

Post autor: Dam »

Hej, jak często się spotykacie? Jestem tu nowy :)
marycha
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: marycha »

też jestem nowy i z chęcią bym się spotkał, zwłaszcza z kimś kto ma Mini BMW
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio

Post autor: BeMoL »

najbliższe DUŻE spotkanie to macie tutaj
http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=13393
marycha
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

pożyczę ucho do holowania (R50/53)

Post autor: marycha »

witam,

pytanie, czy ktoś ma z Was pożyczyć na dzisiaj ucho do holowania do Mini, najlepiej R50 lub R53?
Muszę ściągnąć sprzęta do warsztatu, a niestety nie mam na wyposażeniu.

Najlepiej z Warszawy, albo bliskiej okolicy

pzdr
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik

Z INNEJ BECZKI

Firma MK-AUTO – właściciel Niezależnego Serwisu Samochodów MINI światMINI.pl i Serwisu Samochodów Osobowych i Dostawczych www.mkauto.pl serdecznie zaprasza do akcji „Nakarm psiaka Azylaka!!!”

Akcja jest bardzo prosta. Zbieramy potrzebne rzeczy dla zwierzaków przebywających w Azylu pod Psim Aniołem. Zbiórka odbywa się w siedzibie naszej firmy, mieszczącej się w Raszynie przy ul. Jasnej 8.
Fundacja Azylu Pod Psim Aniołem to schronisko prywatne, które nie dostaje dotacji od miasta. Mieści się na prywatnej posesji. Część zwierząt mieszka tam, część porozmieszczana jest po domach tymczasowych i klinikach.
Parę słów o Azylu. Azyl stracił status schroniska. Niedaleko posesji wybudowano nowe osiedle, którego mieszkańcom przeszkadzało sąsiedztwo schroniska. Sprawa zakończyła się w sądzie, okazało się że schronisko jest za blisko budynków mieszkalnych (nie muszę chyba rozwodzić się nad tym, że schronisko było pierwsze i to w sumie developer oszukał ludzi, podobnie jak jest z torami wyścigowymi w Lublinie i Poznaniu). W związku z bliskością bloków schronisko uznano za nielegalne. Miasto zapewniło nowy teren, ale niestety fundacji brakuje środków na budowę nowego schroniska. Więcej informacji o azylu znajdziemy pod adresami:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fundacja_A ... im_Aniołem
http://www.psianiol.org.pl/fundacja
Fundacja ma także swój fanpage na facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fundacja ... 96?fref=ts

Zasady są proste. Od dzisiaj do 13.02.2015 przyjmujemy Wasze dary dla Azylu. 16.02.2015 pakujemy wszystko co uda nam się zebrać i zawozimy do schroniska.

Azyl obecnie potrzebuje:
- karma sucha i mokra dla psów i kotów, ale tylko ta DOBREJ JAKOŚCI jak np. Chappi i Pedigree i w górę. Niestety karmy niskiej jakości powodują problemy zdrowotne u zwierzaczków których leczenie jest bardzo kosztowne,
- żwirek i kuwety
- zabawki dla psów i kotów
- ryż, makaron
- preparaty na odrobaczenie, preparaty witaminowe
- kołdry i poduszki (tylko nie z pierzem!!!),koce, pościel, ręczniki, jakby ktoś miał to typowe posłania dla psów i kotów
- jakby komuś została karma weterynaryjna, to tez się przyda, wiele zwierząt jest na specjalnej diecie
- środki czystości (domestos itp.)

UWAGA!!! Nie zbieramy kasy chcesz wspomóc schronisko finansowo to tu znajdziesz informacje do wpłaty: http://www.psianiol.org.pl/kontakt

I na koniec – każdy kto zostawi coś dla zwierzaczka poza satysfakcją ze spełnienia dobrego uczynku otrzyma u nas 10% rabatu na usługi!
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik

Zablokowany