III Runda YTP- 6 wrzesień 2014
Moderator: flapjck1
Re: III Runda YTP- 6 wrzesień 2014
Specjalne podziekowania dla Flapa za instruktorke od salsy...Impreza jak zwykle super!!!
Rowniez mam nadzieje ze w przyszlym roku wszyscy sie pojawia i bedzie mozna sie odgryzc co po niektorym Zycze udanej przerwy. Wyscig zbrojen uwazam za otwarty ))))
Rowniez mam nadzieje ze w przyszlym roku wszyscy sie pojawia i bedzie mozna sie odgryzc co po niektorym Zycze udanej przerwy. Wyscig zbrojen uwazam za otwarty ))))
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
No impreza w Poznaniu jak za dawnych czasow albo i lepsza. Fajnie pogoda pomieszala - raz slisko, raz przesychalo - fajnie
Mordobicia nie bylo, a nawet z peda... chlopakami z BeEmeK sobie pogadalismy Jak sie okazuje, nie wszyscy z nich reprezentuja klase gumopalencow.
Tance i browary do poznej nocy - konkretna imprezka, choc domek chyba wykorzystalismy w pelni =D
Mordobicia nie bylo, a nawet z peda... chlopakami z BeEmeK sobie pogadalismy Jak sie okazuje, nie wszyscy z nich reprezentuja klase gumopalencow.
Tance i browary do poznej nocy - konkretna imprezka, choc domek chyba wykorzystalismy w pelni =D
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Impreza była tak dobra, że nawet nie wiem od czego zacząć...
Część sportowa - mistrzostwo świata. Próby bardzo fajne, jakby stworzone pod Miniaki, a ciągle zmieniająca się pogoda dodatkowo uatrakcyjniała jazdę. Może nie zajęliśmy jakiegoś wysokiego miejsca, ale odgryziemy się następnym razem
Część imprezowo-integracyjna - coś niesamowitego. Nie wiem jaki poziom był na poprzednich eliminacjach, ale teraz poprzeczka została postawiona baaaaardzo wysoko
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za jeden z najlepszych weekendów w tym roku, a w szczególności podziękowania dla: Dziesia, za odebranie mnie w sobotę o 3 nad ranem z dworca, dla Bemola, za możliwość uczestnictwa w imprezie jako jego pilot, dla Humina, za podrzucenie mnie do domu i dla Flapa, za wiatraczek chłodnicy
Na koniec parę zdjęć z weekendu:
Okrojona wersja galerii - klik
Pełna galeria zdjęć - klik
PS Wpadł mi do głowy pewien pomysł i jeśli dobrze pójdzie, to może w przyszłym roku pojawię się na torze w roli kierowcy
Część sportowa - mistrzostwo świata. Próby bardzo fajne, jakby stworzone pod Miniaki, a ciągle zmieniająca się pogoda dodatkowo uatrakcyjniała jazdę. Może nie zajęliśmy jakiegoś wysokiego miejsca, ale odgryziemy się następnym razem
Część imprezowo-integracyjna - coś niesamowitego. Nie wiem jaki poziom był na poprzednich eliminacjach, ale teraz poprzeczka została postawiona baaaaardzo wysoko
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za jeden z najlepszych weekendów w tym roku, a w szczególności podziękowania dla: Dziesia, za odebranie mnie w sobotę o 3 nad ranem z dworca, dla Bemola, za możliwość uczestnictwa w imprezie jako jego pilot, dla Humina, za podrzucenie mnie do domu i dla Flapa, za wiatraczek chłodnicy
Na koniec parę zdjęć z weekendu:
Okrojona wersja galerii - klik
Pełna galeria zdjęć - klik
PS Wpadł mi do głowy pewien pomysł i jeśli dobrze pójdzie, to może w przyszłym roku pojawię się na torze w roli kierowcy
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, 23:44 przez mikiV8, łącznie zmieniany 1 raz.
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Było fanie , warto było ciachnać 1200 km Luljanem + 600 km w pomarańczy żeby tam być
Dzięki koordynatorowi spotkania i współbiesiadnikom.
PS. następnym razem biorę łóżko
Dzięki koordynatorowi spotkania i współbiesiadnikom.
PS. następnym razem biorę łóżko
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Mikołaj, co to za aplikacja z zgarem km/h od małego fiata?
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Podziękowania dla Bartka za ogarnięcie spania dla wszystkich, niektórych w palce skurcz łapał jak trzeba się było rozliczać
jakby dentysta nie załapał taryfy to nie wykluczone że by mnie wyprzedził bo cięliśmy się równo
no i ta jedna sekunda wyprzedzenia przez Waldiego "gładka guma" w trzeciej próbie.. na 2 poprzednich próbach 4s przewagi, które Waldek ot sobie deklasuje w trzeciej waląc mnie na 5s.. ehh kolega...
impreza przednia, próby długie i ciekawe, grill na zakończenie od organizatorów, na koniec salsa party... no miło było co tu gadać
nie wykluczone że jeszcze się pojawię jak kalendarz innych startów pozwoli
jakby dentysta nie załapał taryfy to nie wykluczone że by mnie wyprzedził bo cięliśmy się równo
no i ta jedna sekunda wyprzedzenia przez Waldiego "gładka guma" w trzeciej próbie.. na 2 poprzednich próbach 4s przewagi, które Waldek ot sobie deklasuje w trzeciej waląc mnie na 5s.. ehh kolega...
impreza przednia, próby długie i ciekawe, grill na zakończenie od organizatorów, na koniec salsa party... no miło było co tu gadać
nie wykluczone że jeszcze się pojawię jak kalendarz innych startów pozwoli
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Beny pisze:Mikołaj, co to za aplikacja z zgarem km/h od małego fiata?
Ściągnąłem na drogę - bo nie podłączone jajko jeszcze - wiesz - żeby przypadkiem fotki po drodze gdzieś nie zarobić
W google play - wpisujesz po prostu prędkościomierz - jedna z tych aplikacji ma klikanaście tarcz prędkościomierza do wyboru - padło oczywiście na nasz rodowity - bo mini nie ma
Ostatnio zmieniony 21 paź 2014, 17:59 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
- adiQ
- Zarząd
- Posiadane auto: R56 & 40LE itp...:-))
Było mega dzięki wszystkim za super imprezę i ściganie .
Tym razem jako umysłowy u Piotra, i jemu szczególnie dziękuję ze przyjął ten dodatkowy balast.
W przyszłym roku pościgam się z wami.
Humin wykończył nas wiśniówka ale daliśmy rady.
Szczególne podziękowania dla Bartka który wszystko super ogarnął
Tym razem jako umysłowy u Piotra, i jemu szczególnie dziękuję ze przyjął ten dodatkowy balast.
W przyszłym roku pościgam się z wami.
Humin wykończył nas wiśniówka ale daliśmy rady.
Szczególne podziękowania dla Bartka który wszystko super ogarnął
Ostatnio zmieniony 21 paź 2014, 19:53 przez adiQ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: classic x 2
Ja też bardzo dziękuję za super imprezę wyścigo-imprezowo-taneczną.
Wielkie dzięki dla Bartka i Dziesia za skuteczne"powstrzymywanie" mnie od startu
Było super.Do zobaczyska w przyszłym sezonie oby w jeszcze większym gronie "bandy miniaków"
Wielkie dzięki dla Bartka i Dziesia za skuteczne"powstrzymywanie" mnie od startu
Było super.Do zobaczyska w przyszłym sezonie oby w jeszcze większym gronie "bandy miniaków"
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Dawno już takiej ekipy nie było.
Walczyłem ze sprzętem i "skurczami" , które faktycznie były (sknerą nie jestem - był to żart ).
Auto wytrzymało do końca i z tego się cieszę.
Gratulacje do Michała ( zmotywowany po długiej przerwie ) od początku pokazał, że jest poza zasięgiem i w 100% zasłużenie wygrał.
Dla Flapa i Ewy podziękowanie za kurs tańca towarzyskiego - zbiegli się nawet organizatorzy!!!
Najważniejsze jest to, że od wielu lat takiej ilości Mini nie było na YTP i wszyscy wspaniale bawili się przez prawie 3 dni.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze więcej chętnych na tego typu imprezę.
Moje motto
"Jechać nie bać się"
Walczyłem ze sprzętem i "skurczami" , które faktycznie były (sknerą nie jestem - był to żart ).
Auto wytrzymało do końca i z tego się cieszę.
Gratulacje do Michała ( zmotywowany po długiej przerwie ) od początku pokazał, że jest poza zasięgiem i w 100% zasłużenie wygrał.
Dla Flapa i Ewy podziękowanie za kurs tańca towarzyskiego - zbiegli się nawet organizatorzy!!!
Najważniejsze jest to, że od wielu lat takiej ilości Mini nie było na YTP i wszyscy wspaniale bawili się przez prawie 3 dni.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze więcej chętnych na tego typu imprezę.
Moje motto
"Jechać nie bać się"
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Hejka
Ja również dziękuję bardzo za wspaniały weekend. Po tak długiej przerwie było bardzo miło spotkać znów starych znajomych. Zabawa była rewelacyjna.
Imprezy również choć niestety ale na drugiej zasnąłem wcześniej ( podobno ku uciesze słuchających mojego chrapania hihihi )
Jeżeli chodzi o jazdę to miałem niesamowity dzień . Długa przerwa zadziałała motywująco tak jak zauważył Piotr ale i dała mi możliwość wyluzowania się.
Wielkie podziękowania dla Michała Kyyy za ogarnięcie gaźników bo teraz to była sama przyjemność i auto po prostu zapier….. bez czkawki na szykanach.
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich.
Ja również dziękuję bardzo za wspaniały weekend. Po tak długiej przerwie było bardzo miło spotkać znów starych znajomych. Zabawa była rewelacyjna.
Imprezy również choć niestety ale na drugiej zasnąłem wcześniej ( podobno ku uciesze słuchających mojego chrapania hihihi )
Jeżeli chodzi o jazdę to miałem niesamowity dzień . Długa przerwa zadziałała motywująco tak jak zauważył Piotr ale i dała mi możliwość wyluzowania się.
Wielkie podziękowania dla Michała Kyyy za ogarnięcie gaźników bo teraz to była sama przyjemność i auto po prostu zapier….. bez czkawki na szykanach.
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich.
Michał Pyyy
3x CLUBMAN
3x CLUBMAN
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
a ja jeszcze wygrzebałem kilka ładnych fotek ...
- Załączniki
-
- 2014-10-18 09.49.33.jpg (116.57 KiB) Przejrzano 1386 razy
-
- 2014-10-18 09.49.09.jpg (131.33 KiB) Przejrzano 1386 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
cd.
- Załączniki
-
- 2014-10-18 09.50.36.jpg (116.84 KiB) Przejrzano 1382 razy
-
- 2014-10-18 09.49.46.jpg (138.14 KiB) Przejrzano 1382 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
i panoramka
- Załączniki
-
- 2014-10-18 12.24.28.jpg (40.68 KiB) Przejrzano 1378 razy
-
- 2014-10-18 12.23.20.jpg (36.48 KiB) Przejrzano 1378 razy
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
o kurczę! żarówka mnie się przepaliła :/