fotele przednie
fotele przednie
witam,
mam pytanie, czy jest szansa przełożyć do miniacza fotele np z Peugeota 207 RC takie jak w załączonym linku:
http://allegro.pl/fotele-skorzane-recar ... 87106.html
chodzi mi tylko o przód.
Pytanie, czy poduszki boczne zadziałają wrazie czego ??
mam pytanie, czy jest szansa przełożyć do miniacza fotele np z Peugeota 207 RC takie jak w załączonym linku:
http://allegro.pl/fotele-skorzane-recar ... 87106.html
chodzi mi tylko o przód.
Pytanie, czy poduszki boczne zadziałają wrazie czego ??
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Re: fotele przednie
Wszystko się da. Pytanie tylko czy znajdziesz kogoś, kto się tego podejmie i ile to będzie kosztować.
pomijam kwestję prowadnicmaniujr pisze:Wszystko się da. Pytanie tylko czy znajdziesz kogoś, kto się tego podejmie i ile to będzie kosztować.
czy myślisz, że coś jeszcze może być do zrobienia?
Kwestia poduszki powietrznej, ew. podgrzewania fotela, sama szerokość oraz wysokość fotela może uniemożliwić montaż fotela w Mini. Pytanie czy to do R50 czy R56? Jeśli to R50 to proponowałbym kupienie foteli od Coopera S R56 w skórze , pasują idealnie a są o wiele lepsze
co do rozmiarów nie pomyślałem o tym, 207 też do dużych nie należyadrianoscyganos pisze:Kwestia poduszki powietrznej, ew. podgrzewania fotela, sama szerokość oraz wysokość fotela może uniemożliwić montaż fotela w Mini. Pytanie czy to do R50 czy R56? Jeśli to R50 to proponowałbym kupienie foteli od Coopera S R56 w skórze , pasują idealnie a są o wiele lepsze
chodzi o R53
myślałem nad czymś bliższym kubełką, ale jeszcze wygodnym do codziennej jazdy
w poprzednim abarcie miałem sebelty (nie te pełne kubły) i się w nich super jeździło
te w miniaczu są nie do końca ok
głowny problem to wysokość oparcia i zagłówek
jak miałem strzałka (lekkie uderzenie na światłach w tył) najbardziej odczułem zagłówek
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Ja bym czekał na kubły z Works F57.. są genialne
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Witek, a zapodałbyś jakieś zdjęcie ? Tak z ciekawości, ja na razie cieszę się z moich nowych półskór z Coopera S R56 :>
Korzystając z okazji razie potrzeby mam do sprzedania półskóry z mojego R56 MCS 2007 po przebiegu 50.000 km, podgrzewane, stan IDEALNY
220/356
zdjecie i cene poproszeIcewind pisze:Korzystając z okazji razie potrzeby mam do sprzedania półskóry z mojego R56 MCS 2007 po przebiegu 50.000 km, podgrzewane, stan IDEALNY
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini R50 05'
a który z kolegów kupił takie piękne fotele od JCW niech się pochwali.
http://allegro.pl/mini-cooper-r56-works ... 15355.html
http://allegro.pl/mini-cooper-r56-works ... 15355.html
Recarosy od Worksa MEGA!!! Ale w moim przypadku 90km i gwint można okiełznać nawet i na seryjnych kanapach od One ...
Moje fotele z kanapą od R56 będą u mnie w poniedziałek, pół skóry, na 1000% będą lepsze od tego co mam teraz, a i idealnie wpasowywują sie w moją koncepcje autka
Moje fotele z kanapą od R56 będą u mnie w poniedziałek, pół skóry, na 1000% będą lepsze od tego co mam teraz, a i idealnie wpasowywują sie w moją koncepcje autka
dawajIcewind pisze:zdjęcia mogę wysłać na maila bo ie wiem jak wstawić
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Niestety nie mogę pokazać na forum publicznym chociaż kusiadrianoscyganos pisze:Witek, a zapodałbyś jakieś zdjęcie ? Tak z ciekawości, ja na razie cieszę się z moich nowych półskór z Coopera S R56 :>
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.