POWITANIE
Moderator: flapjck1
Re: POWITANIE
Witam serdecznie Szanowne Grono.
Póki co, to jestem tylko miłośnikiem MINI, ale zamierzam to zmienić.
Dozbieram trochę dudków i będę chciał kupić Mini Coopera S. Na razie będę uważnie czytał forum i się uczył.
Pozdrawiam gregory.
Póki co, to jestem tylko miłośnikiem MINI, ale zamierzam to zmienić.
Dozbieram trochę dudków i będę chciał kupić Mini Coopera S. Na razie będę uważnie czytał forum i się uczył.
Pozdrawiam gregory.
Też od niedawna interesuje się MINI. Jest tu sporo przydatnych informacji stąd moja obecność. Witam Was serdecznie
Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy, więc na razie więcej będę czytał niż się udzielał
Ja również przywitam się w tym temacie
Witam serdecznie z Krakowa
Miniaka posiadam od kilku miesięcy Zrobione około 15 tys km bezawaryjnie i jeździ dalej
Mini kupiłem w sumie przypadkiem- jeden z moich klientów powiedział, że ma na sprzedaż i wziąłem auto na weekend żeby sprawdzić... i się już z Cooperem nie rozstałem Dogadałem cenę i tak się zaczęło:P
Zawodowo i z pasji zajmuję się detailingiem, prowadzę w Krakowie studio MavAnd Detailing . W związku z czym będę służył radą w odpowiednich działach odnośnie pielęgnacji naszych autek
Mam też jakieś pojęcie o mechanice oraz z racji wykonywanej pracy mocne znajomości w branży moto, służę pomocą i kontaktami
Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie oraz na spotach i zlotach
Witam serdecznie z Krakowa
Miniaka posiadam od kilku miesięcy Zrobione około 15 tys km bezawaryjnie i jeździ dalej
Mini kupiłem w sumie przypadkiem- jeden z moich klientów powiedział, że ma na sprzedaż i wziąłem auto na weekend żeby sprawdzić... i się już z Cooperem nie rozstałem Dogadałem cenę i tak się zaczęło:P
Zawodowo i z pasji zajmuję się detailingiem, prowadzę w Krakowie studio MavAnd Detailing . W związku z czym będę służył radą w odpowiednich działach odnośnie pielęgnacji naszych autek
Mam też jakieś pojęcie o mechanice oraz z racji wykonywanej pracy mocne znajomości w branży moto, służę pomocą i kontaktami
Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie oraz na spotach i zlotach
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini 1.3 Spi 1995r, MINI R53 S 2005r
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jestem z Olkusza
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mini 95r 1,3 SPI
Pozdrawiam
Jestem z Olkusza
Pozdrawiam
Witam ziomka z Olkusza. Nie widziałem jeszcze Twojego klasyka na Olkuszu (pewnie z racji pogody). Pozdrawiam.Antek pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jestem z Olkusza
Pozdrawiam
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Elooo