Opony na zimę do Mini One
Opony na zimę do Mini One
Prośba o sugestie w zakresie zakupu opon na zimę do Mini One 1.6. Obecnie mam 175/60 R16
Czy uda mi się kupić coś nowego przyzwoitego w budżecie do 1 tys zł?
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R50
Re: Opony na zimę do Mini One
1000 zł powinno wystarczyć sam teraz szukam opon tyle, że 175/65/15 i budżetowa opona np. Dayton czy Barum można kupić w granicach 620-700 zł
Pzdr
Pzdr
-
- Nowy
- Posiadane auto: MINI ONE R50 2004
W piątek kupiłem Nokian WR D3 175/65 R15. Jestem zadowolony, bardzo ciche. Cena w Białymstoku w hurtowni to 209zł za sztukę.
Zapomnij o takim budżecie. To jest bardzo nietypowy rozmiar, w dodatku wystepuje chyba tylko jako RunFlat i jest produkowany przez tylko Dunlopa - jak kupisz za 2000zł to będzie spore szczęście. Za tyle widziałem przynajmniej gdzieś w Warszawie.Malajka pisze:Prośba o sugestie w zakresie zakupu opon na zimę do Mini One 1.6. Obecnie mam 175/60 R16
-
- Nowy
- Posiadane auto: MCS R53
Witaj
Wejdz sobie na stronę Motointegrator.pl i tam znajdziesz co chcesz. Jest również oponeo.pl
Porównaj sobie ceny. Ja właśnie zamówiłem z montażem do MCS Yokohama z darmowym montażem.
Wejdz sobie na stronę Motointegrator.pl i tam znajdziesz co chcesz. Jest również oponeo.pl
Porównaj sobie ceny. Ja właśnie zamówiłem z montażem do MCS Yokohama z darmowym montażem.
Pozdrawiam
Rafał
Rafał
Malajka rozmiar rzeczywiście nietypowy. Lepiej sobie weź 175/65 R15 - a wybór masz ogromny
No z tym motointegrator to dobry patent. Mają tam w dobrej cenie np Fulda Kristall Montero 3 - solidne opony. Wystarczą Ci na kilka sezonów.
rafib1 pisze:Witaj
No z tym motointegrator to dobry patent. Mają tam w dobrej cenie np Fulda Kristall Montero 3 - solidne opony. Wystarczą Ci na kilka sezonów.
I ciekawe jak sobie te 15" założy na felgi 16" ?
-
- Nowy
Kupi sobie za 400 zł stalówki...
Nie wiem jak "gadżeciarskie" auto jakim jest Mini można psuć paskudnymi stalówkami - ale kazdy ma swój gust
A mnie się tam stalówki na zimę podobają. Właśnie moje są piaskowane i malowane proszkowo na biało Wrzucę foty jak zamontuję.lukass5 pisze:Nie wiem jak "gadżeciarskie" auto jakim jest Mini można psuć paskudnymi stalówkami - ale kazdy ma swój gust
- Załączniki
-
- 18b550b5897a5663d3d2abfbc6c49f54.jpg (74.84 KiB) Przejrzano 545 razy
-
- 91.jpg (103.09 KiB) Przejrzano 545 razy
Wyglądają jakby wszędzie mieli dojazdówki No cóż o gustach sie nie dyskutuje
-
- Nowy
Gust gustem, a praktyczne strony stalaków na zimę to jeszcze inna sprawa, tak czy siak nikogo przekonywać nie będę.lukass5 pisze:Nie wiem jak "gadżeciarskie" auto jakim jest Mini można psuć paskudnymi stalówkami - ale kazdy ma swój gust
Poza łatwiejszym prostowaniem po krawęzniku innych plusów nie widzęKornat pisze:Gust gustem, a praktyczne strony stalaków na zimę to jeszcze inna sprawa, tak czy siak nikogo przekonywać nie będę.lukass5 pisze:Nie wiem jak "gadżeciarskie" auto jakim jest Mini można psuć paskudnymi stalówkami - ale kazdy ma swój gust
-
- Nowy
- Posiadane auto: MCS R53
Moje MCS też otrzymało na zimę stalowe. Zgadzam się że do alu to nie ma porównania ale nie bedzie mnie bolało jak przypadkiem napotkam krawęznik itp
Pozdrawiam
Rafał
Rafał
- coaxil
- Nowy
- Posiadane auto: R55 2008 120 KM, F55 135KM
Moj cooper S też na stalowych pomalawanych na srebrno jakoś zimę przejeżdzi a na wiosnę znów lans na alu;). Myślę o alu 15' na zimę ale nie wiem czy to ma sens?