Brakujący element z pasa przedniego : (
Brakujący element z pasa przedniego : (
Witam, w moim Mini R53 największą dla mnie bolączką jest to że po stronie pasażera między maską a zderzakiem przednim jest większa przestrzeń niż po stronie kierowcy (stłuczka poprzedniego właściciela) - elementy nie mają się czego tam złapać, a prowizoryczne próby działają przez 2 miesiące potem zderzak znowu troszkę opada, więc po 8 miesiącach przetrzepałem cały internet i wiem czego tutaj brakuje - element z pasa przedniego.. Tylko teraz moje największe pytanie do kogoś kto rozbierał kiedyś swoje Mini lub widział na żywo ten elemnt.. czy jestem zmuszony kupić cały ten Pas przedni czy może jest jakaś możliwość jak znajdę gdzieś na allegro rozwalonego Mini od strony kierowcy odkręcenia tego potrzebnego mi elementu i przykręcenia do mojego?
- Załączniki
-
- 1.jpg (203.52 KiB) Przejrzano 215 razy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Brakujący element z pasa przedniego : (
Może brakuje Ci sprężynującej, plastikowej podpórki?
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Jak rozbierałem przód mojego, to wyglądało to na jeden cały duży element (pas + boki), bo sam się zastanawiałem jak naprawić połamane mocowania halogenów i skończyło się na wiercenie i trytytkach
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Pas przedni występuje jako cały element. Mam taki pas z urwanym dołem pod chłodnicami, w razie czego służę pomocą.