Hej, jestem od niedawna posiadaczką pięknego czerwonego Mini One 1.6 rocznik 2003.
Samochód sprawuje się bardzo dobrze ale ostatnio często włącza mi się alarm. Chwilę po zamknięciu samochodu kluczem alarm włącza sie, po sprawdzeniu czy wszystko dobrze pozamykałam, zamykam samochód i sytuacja się powtarza . Czy ktoś może miał podobny prblem lub domyśla się czym może być spowodowany?
Włączający się alarm Mini One
- Biper
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini (Morrison) 998 `90r
- Kontakt:
Re: Włączający się alarm Mini One
może głodny?, tankowałeś go do pełna?
a na poważnie temat zamieściłeś w kategorii klasycznych mini, napisz u BMW Mini tam coś na pewno będą wiedzieli
a na poważnie temat zamieściłeś w kategorii klasycznych mini, napisz u BMW Mini tam coś na pewno będą wiedzieli
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ktorys zamek albo krancowka, albo zgnita instalacja
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
jak to sprawdzić/naprawić?flapjck1 pisze:ktorys zamek albo krancowka, albo zgnita instalacja
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
jadąc do elektryka
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
odpowiedni program diagnostyczny tez pozwoli ustalic co sie dzieje, na piechote to majac schematy i miernik tez sobie mozna poradzic
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow