Nowa chłodnica
Nowa chłodnica
Witam forumowicze, wczoraj miałem kolizję i niestety uderzenie było na tyle mocne, że uszkodzeniu uległa chłodnica, z tego co mówili mi ludzie na miejscu zdarzenia potrzebna będzie nowa bo z tej już nic, ale dzisiaj jeszcze wybiore się do mojego mechanika skonsultować to, może coś da sie z niej jeszcze zrobić No ale jeśli nie to trzeba się rozglądnąć za kupnem nowej bo zima nadchodzi i samochód potrzebny. Tutaj mam pytanie do Was. Nigdy nie miałem problemów z tego rodzaju częściami dlatego też chciałbym się poradzić jakich producentów brać pod uwagę? W internecie cos poczytałem no i niby jedną z takich marek wartych uwagi jest Nissens (coś takiego http://www.autochlodnice.com/chlodnica,wody-nissens-mini-mini,r50,r53,2001,06,2006,09-cooper,116km/p,1523,4768,15890,100103,0,123,69700a/), ludzie wspominali też coś o Denso(?). Jak wygląda sprawa z używanymi chłodnicami? Warto takie kupować? Z góry dzięki za pomoc.
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Nowa chłodnica
Popraw się z działem
Re: Nowa chłodnica
wybacz pomyłkę, nie zwróciłem na to uwagi ale już kolega flapjck1 chyba był szybszy ode mnie i przeniósł temat