Nowe forum - uwagi
Moderator: flapjck1
- Biper
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini (Morrison) 998 `90r
- Kontakt:
Re: Nowe forum - uwagi
odechciewa się zakupów
fakt reklama wnerwia
a ja dodam od siebie, da się zrobić coś takiego? (miniaturka)
fakt reklama wnerwia
a ja dodam od siebie, da się zrobić coś takiego? (miniaturka)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
a nie da sie avatarow itepe przeniesc na lewo po staremu?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
mi bardzo brakuje "linku"/"przycisku" otwórz wszystkie nieprzeczytane w nowych oknach", jak to było również na starym forum, po wejściu w "Nieprzeczytane posty"
Obecnie aby otworzyć wszystkie linki trzeba wejść ( kliknać ) w każdy z osobna
Obecnie aby otworzyć wszystkie linki trzeba wejść ( kliknać ) w każdy z osobna
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Super, że zaczynacie poruszać tematy - nowego forum - jest to potrzebne - właśnie tu a nie przez telefon / privy lub na facebooku.
Razem twórzmy - bo to dla nas ma być !!!
Razem twórzmy - bo to dla nas ma być !!!
- Biper
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini (Morrison) 998 `90r
- Kontakt:
łii, już fajnie, w końcu cała lista stron w pasku ma miniaturki
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Przeniesienie awatarów i całej reszty... myślałem o tym, ale na chwilę obecną wolał bym nie grzebać w stylu. Wszelkie zmiany są później kłopotliwe przy aktualizacjach. Jak będę miał chwilę czasu pochylę się nad tym.
Otwórz wszystkie nowe... mi osobiście tej funkcji nie brakuje... raczej oznacz wszystkie jako przeczytane poszukam czy są rozwiązania na to.
Miniaturki... no a ja nadal nie widzę
Trochę się dziwię, że o sprawy strony męczyliście BeMoLa... on jest "tylko" prezesem Wszelkie niedogodności najlepiej poruszać w tym wątku, a jak bardziej osobiste to bezpośrednio ze mną.
Otwórz wszystkie nowe... mi osobiście tej funkcji nie brakuje... raczej oznacz wszystkie jako przeczytane poszukam czy są rozwiązania na to.
Miniaturki... no a ja nadal nie widzę
Trochę się dziwię, że o sprawy strony męczyliście BeMoLa... on jest "tylko" prezesem Wszelkie niedogodności najlepiej poruszać w tym wątku, a jak bardziej osobiste to bezpośrednio ze mną.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
W naszych postach i stopkach zamieszczamy linki do innych stron. Dobrze by było, żeby po kliknięciu strona otwierała się w nowym oknie. Przglądający nie straci kontaktu ze stroną macierzystą.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2015, 15:50 przez Mariuszo, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
Mariuszo pisze:W naszych postach i stopkach zamieszczamy linki do innych stron. Dobrze by było, żeby po kliknięciu strona otwierała się w nowym oknie. Przglądający nie straci strony macierzystej.
ty zyjesz!!!! jak miniak?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Żyję. Miniak ma się lepiej ode mnie
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
tak dobrze z mini czy tak zle z toba?
Eeeee, Mini ma lepiej:
Dobrze się prowadzi – ja nie zawsze
Mało pali - ja ile zobaczę na stole, tyle zatankuję
Wszyscy się za nim oglądają – za mną tylko jak jestem przy kasie
On im starszy, tym bardziej dopieszczany – ja … bez komentarza
Dobrze się prowadzi – ja nie zawsze
Mało pali - ja ile zobaczę na stole, tyle zatankuję
Wszyscy się za nim oglądają – za mną tylko jak jestem przy kasie
On im starszy, tym bardziej dopieszczany – ja … bez komentarza
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wracam do tematu.
1. Reklamy już wypunktowane ale na pewno nie zaszkodzi poruszyć temat raz jeszcze
2. Wypadałoby zostawić stary adres "forum.mini.org.pl" z przekierowaniem na nowy
3. Style - domyślny jest taki sobie ale trudno, natomiast fajnie by było zainstalować kilka styli do wyboru w ustawieniach konta - każdy sobie ustawi jaki mu pasuje
1. Reklamy już wypunktowane ale na pewno nie zaszkodzi poruszyć temat raz jeszcze
2. Wypadałoby zostawić stary adres "forum.mini.org.pl" z przekierowaniem na nowy
3. Style - domyślny jest taki sobie ale trudno, natomiast fajnie by było zainstalować kilka styli do wyboru w ustawieniach konta - każdy sobie ustawi jaki mu pasuje
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Jeśli dałoby się pod każdym postem wrzucić ikonkę facebookową Lubię to -też byłoby spoko - dałoby to w niektórych przypadkach - jaśniejszy pogląd na pewne sprawy - jak np. teraz w tym temacie - wiedzielibyśmy ilu ludzi popiera UWAGI ( konto na fejsie ma już bardzo duża grupa ludzi z forum)
- Co do reklamy - może jest denerwująca - to fakt - ale można ją wyłączyć - no i pamiętajcie, że nie jest ona BEZ POWODU -
- Co do reklamy - może jest denerwująca - to fakt - ale można ją wyłączyć - no i pamiętajcie, że nie jest ona BEZ POWODU -
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Facebooki inne są ale dla całego tematu
Z tymi kilkoma wyglądami to powiem tylko, że celem jest opracowanie jednego indywidualnego wystroju dla całości. Jak znajdzie się czas i chęci to będzie można potworzyć kilka wariantów... ale wątpię aby się to udało.
Z tymi kilkoma wyglądami to powiem tylko, że celem jest opracowanie jednego indywidualnego wystroju dla całości. Jak znajdzie się czas i chęci to będzie można potworzyć kilka wariantów... ale wątpię aby się to udało.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
wczoraj wieczorem to była jakaś masakra z działaniem forum, tyle czasu nick zmieniałeś, że musiało być wyłączone?
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas