Nowy Clubman 2015
- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
Nowy Clubman 2015
zamaskowanego złapali:
http://www.carbuzz.com/news/2015/1/28/B ... n-7725113/
całkiem podobny do conceptu z Genewy 2014:
http://www.carbuzz.com/news/2014/9/19/A ... 5-7722671/
Światła radykalnie zmienione, ale w sumie ciekawie tył wygląda.
Dziwne jest natomiast ten wylot za przednim kołem - wygląda jak wgniecenie.
W tym koncepcie jednak super były te szlachetnie wykonane detale jak lusterka, grill czy klamki.
No i mam nadzieje że te felgi z conceptu będą dostępne bo wyglądają wyśmienicie
http://www.carbuzz.com/news/2015/1/28/B ... n-7725113/
całkiem podobny do conceptu z Genewy 2014:
http://www.carbuzz.com/news/2014/9/19/A ... 5-7722671/
Światła radykalnie zmienione, ale w sumie ciekawie tył wygląda.
Dziwne jest natomiast ten wylot za przednim kołem - wygląda jak wgniecenie.
W tym koncepcie jednak super były te szlachetnie wykonane detale jak lusterka, grill czy klamki.
No i mam nadzieje że te felgi z conceptu będą dostępne bo wyglądają wyśmienicie
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2015-01-29 o 12.14.19.png
- elegancja fela
- (481.69 KiB) Pobrany 2276 razy
-
- 2014-Mini-Clubman-Concept-Design-Wallpaper.jpg (281.89 KiB) Przejrzano 2302 razy
-
- 2014-Mini-Clubman-Concept-Design.jpg (329.51 KiB) Przejrzano 2302 razy
- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
Re: Nowy Clubman 2015
i jeszcze reszta sketchy
- Załączniki
-
- 20319576891603953420.jpg (324.98 KiB) Przejrzano 2301 razy
-
- mini-clubman-concept-01.jpg (311.75 KiB) Przejrzano 2301 razy
-
- Mini-Clubman-Concept-Interior-Wallpaper.jpg (548.31 KiB) Przejrzano 2301 razy
- satyr88
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
- Kontakt:
Tył i tylne światła jakoś kojarzą mi się wyglądem z alfą romeo 159 kombi. Sam tył nie jest zły, natomiast przód mnie nie przekonuje. Nie podoba mi się kompletnie cała nowa generacja mini, te przednie światła i zderzaki są fatalne
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Clubman S
witam, czy są tu użytkownicy nowego clubmana s? mam parę pytań jako początkujący użytkownik miniaka
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Zrobiłem tym autem 450 km
Mogę już co nieco powiedzieć
Miałem okazję przetestować wersję S
Bardzo, bardzo wygodne auto jak na MINI - powiedzenie Gokartowa Frajda z Jazdy kompletnie już tu nie pasuje
- czy to źle? Wg mnie nie - jest to już naprawdę rodzinne auto - na tylnej kanapie jest naprawdę sporo miejsca - w tym na nogi przede wszystkim
WYGLĄD? rzecz gustu - może się podobać - ja się jeszcze nie przekonałem
Wnętrze jak dla mnie to najpiękniejsza część tego auta - tu naprawdę widać klasę premium - wszystkie detale są pieczołowicie dopracowane
Prywatnie posiadam F56 Cooper - tu już jest duża poprawa jakości materiałów we wnętrzu w porównaniu do poprzedników jednak w Clubmanie - poprzeczka zawieszona znacznie wyżej.
Co do nowych generacji - MINI stało się samodzielną marką - korzystając z rozwiązań BMW - a wielu ludzi wciąż nazwę kojarzącą się ze słowem "mały" krytykuje za każdym razem jego "rośnięcie"
Takie czasy, że auta muszą rosnąć a MINI musi zarabiać - nie przeżyłaby ta firma sprzedając tylko i wyłącznie modele wersji R - tak jak sie stało z klasyczną wersją Mini
znakomitym przykładem i porównaniem jest tutaj marka PORSCHE, która działa na takiej samej zasadzie
Jakie by z wyglądu nie były -duże, małe, krótkie, długie - jak widzisz na ulicy - NIE POMYLISZ z ŻADNYM AUTEM - wciąż mają swój własny charakter i styl - a chyba o to chodzi w MINI
Minie kilka lat - pojawią się nowsze modele i te które się nie podobają- zaczną się podobać - i tak w kółko
Dla mnie największym problemem jest CENA tych samochodów, która przy pierwszych generacjach MINI miała się nijak do jakości w jakiej były oferowane CO aktualnie jednak w nowych generacjach znajduje jakieś uzasadnienie
Mogę już co nieco powiedzieć
Miałem okazję przetestować wersję S
Bardzo, bardzo wygodne auto jak na MINI - powiedzenie Gokartowa Frajda z Jazdy kompletnie już tu nie pasuje
- czy to źle? Wg mnie nie - jest to już naprawdę rodzinne auto - na tylnej kanapie jest naprawdę sporo miejsca - w tym na nogi przede wszystkim
WYGLĄD? rzecz gustu - może się podobać - ja się jeszcze nie przekonałem
Wnętrze jak dla mnie to najpiękniejsza część tego auta - tu naprawdę widać klasę premium - wszystkie detale są pieczołowicie dopracowane
Prywatnie posiadam F56 Cooper - tu już jest duża poprawa jakości materiałów we wnętrzu w porównaniu do poprzedników jednak w Clubmanie - poprzeczka zawieszona znacznie wyżej.
Co do nowych generacji - MINI stało się samodzielną marką - korzystając z rozwiązań BMW - a wielu ludzi wciąż nazwę kojarzącą się ze słowem "mały" krytykuje za każdym razem jego "rośnięcie"
Takie czasy, że auta muszą rosnąć a MINI musi zarabiać - nie przeżyłaby ta firma sprzedając tylko i wyłącznie modele wersji R - tak jak sie stało z klasyczną wersją Mini
znakomitym przykładem i porównaniem jest tutaj marka PORSCHE, która działa na takiej samej zasadzie
Jakie by z wyglądu nie były -duże, małe, krótkie, długie - jak widzisz na ulicy - NIE POMYLISZ z ŻADNYM AUTEM - wciąż mają swój własny charakter i styl - a chyba o to chodzi w MINI
Minie kilka lat - pojawią się nowsze modele i te które się nie podobają- zaczną się podobać - i tak w kółko
Dla mnie największym problemem jest CENA tych samochodów, która przy pierwszych generacjach MINI miała się nijak do jakości w jakiej były oferowane CO aktualnie jednak w nowych generacjach znajduje jakieś uzasadnienie
- gliwacz
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56
ALL4 w produkcji od marca... ja osobiście czekam jednak na wersję JCW - będzie szatan
Żyj MINI, Odważ się Zapraszamy do salonu Dealer MINI Zdunek Premium