Czujnik temperaturyCooper S
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: e82 135i LCI, e70 3,0si
Czujnik temperaturyCooper S
Witajcie,
nosze się z zamiarem montażu czujnika temperatury płynu w moim Mini R56 cooper s. mam pytanie kto mi podpowie gdzie się wpiąć w instalację wodną. Może macie jakieś patenty, Może ktoś wie gdzie najlepiej przeciąć rurkę i wstawić czujnik z łącznikiem
pzdr
nosze się z zamiarem montażu czujnika temperatury płynu w moim Mini R56 cooper s. mam pytanie kto mi podpowie gdzie się wpiąć w instalację wodną. Może macie jakieś patenty, Może ktoś wie gdzie najlepiej przeciąć rurkę i wstawić czujnik z łącznikiem
pzdr
Re: Czujnik temperaturyCooper S
Kup sobie "moduł bluetooth obd2" do tego zainstaluj apke na androida Torque i będziesz wiedział wszystko co chcesz - mniejsze koszta, mniej pierd... i będziesz mógł błędy sprawdzać :):) ja mam i fajna zabawka
ja mam ten moduł obd 2 wifi , morze być ale jak nie chcesz wydawać kasy , smartphone i masz wola chwile to polecam https://www.youtube.com/watch?v=tqgyFYdHE0o
wiem, bawiłem sie tym też - ale w apce przez bluetooth jest więcej fajnych gadżetów którymi można się pobawić. Też się swego czasu zastanawiałem czy nie założyć czujnika i dodatkowego "budzika" na desce ale mi przeszło - podpinam się fonem i wszystko wiem:)
-
- Swój Człowiek
Koledzy,
podłączenie przez OBD mnie nie interesuje. Mam od kilku lat takie moduły, kiedyś jak nie było bluetooth to jeździłem z kablem i laptopem aby mieć pełne dane w B6 1,8QT ale teraz chce mieć zegar, okrągły, ze wskazówką, podświetlany i śliczny.
Nie chcę kasować błędów od tego jest INPA, chcę znać jak zapier... jak jest temp silnika na budziku:
pzdr
podłączenie przez OBD mnie nie interesuje. Mam od kilku lat takie moduły, kiedyś jak nie było bluetooth to jeździłem z kablem i laptopem aby mieć pełne dane w B6 1,8QT ale teraz chce mieć zegar, okrągły, ze wskazówką, podświetlany i śliczny.
Nie chcę kasować błędów od tego jest INPA, chcę znać jak zapier... jak jest temp silnika na budziku:
pzdr
dzikasz pisze: chce zapier... :
pzdr
dobre ........
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
dzikasz pisze:Koledzy,
ale teraz chce mieć zegar, okrągły, ze wskazówką, podświetlany i śliczny.
.... chcę znać jak zapier... jak jest temp silnika na budziku:
pzdr
bardzo dobre, kup klasyka tam takie sa
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
Mam kilka innych samochodów w domu i nie koniecznie klasyków a mają:)
Co do klasyka to jeszcze chwilkę.
Co do klasyka to jeszcze chwilkę.
Hihi.. dobre.... Ale jeśli Ktoś kupuje Coś za np. 50.tyś. to rozwiązania są oczywiste. A nie jęczeć, bo to nie jest Męskie....flapjck1 pisze:dzikasz pisze:Koledzy,
ale teraz chce mieć zegar, okrągły, ze wskazówką, podświetlany i śliczny.
.... chcę znać jak zapier... jak jest temp silnika na budziku:
pzdr
bardzo dobre, kup klasyka tam takie sa
Wszystko robi na kolanie.
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad