Witam
Dostałem autko w prezencie dokładnie tak "gratis" ale mam pytanie związane z kontrolkami po przekręceniu stacyjki nie widze kontorlki :
1- abs
2- poduszek
3 - wyświetlacz na obrotomierzu milczy tylko podświetlony ( autko z komputerem przełącznik jest )
i sam nie wiem jeszcze jakich - praktycznie świecą tylko ; silnik , ręczny , długie , kierunkowskazy
oczywiscie autko śmiga jak się patrzy
jakiś problem z elektryką czy jakiegoś niemca denerwowały i je wywalił ?
MINI r50 kontrolki
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
Re: MINI r50 kontrolki
Przed stwierdzeniem czy byly nerwowe sprobuj podpiac Miniaka pod kompa to Ci powie cos wiecej. Lat temu kilka wstecz spotkalem sie z tym, ze handlarze woleli sprzedac samochod z odpietymi kontrolkami, a nie ze swiecacymi. W kazdym razie wg mnie dosc ciekawy temat i chetnie poznam jego zakonczenie Sam przerabialem podobne jazdy, ale w druga strone
Poza tym z ciekawosci sprawdzilbym czy pod fotelami przednimi sa pospinane kostki (airbag i napinacze) oraz czy dziala abs (na piasku lub mokrej powierzchni) - bardziej dla zaspokojenia ciekawosci.
Poza tym z ciekawosci sprawdzilbym czy pod fotelami przednimi sa pospinane kostki (airbag i napinacze) oraz czy dziala abs (na piasku lub mokrej powierzchni) - bardziej dla zaspokojenia ciekawosci.
Japan Motors Bielsko - Biała [Mitsubishi, Suzuki, Nissan] - 667 071 387
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: mini r50
Za kilka dni zasiąde do tematu i oczywiście dam znać co jest poczarowane
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Tyle że tam są diody led jako kontrolki a nie żarówki więc "wyłączenie" oznacza spore grzebanie w liczniku - inaczej mówiąc mógł ktoś narobić dużo szkód aby je zgasić choć mógł też po prostu zakleić czarną taśmą izolacyjną...
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: mini r50
Witam ponownie
- bezpieczniki wymienione
- kostki pod fotelami na krótko zlutowane
- błedy usunięte
- wyświetlacz obrotomierza wymieniony
Pozdrawiam
ten temat mam z głowy i dziękuje za podpowiedzi .
- bezpieczniki wymienione
- kostki pod fotelami na krótko zlutowane
- błedy usunięte
- wyświetlacz obrotomierza wymieniony
Pozdrawiam
ten temat mam z głowy i dziękuje za podpowiedzi .