Jakie całkowicie bezpłatne konto
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Jakie całkowicie bezpłatne konto
Mam obecnie konto w banku pekao ale ostatnio znacznie mi podnieśli opłaty tak więc szukam jakiegoś innego lepszego, bezpłatnego konta. Dodam,że nie bardzo chciałbym zakładać w mbanku bo żona ma tam konto i srednio się je obsługuje.Może jakiś inny bank również ma darmową obsługę ?
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Re: Jakie całkowicie bezpłatne konto
W bzwbk jest konto godne polecenia i tam jest wszystko darmowe pod warunkiem, że nie masz karty - to wcale nie takie uciążliwe bo w aplikacji mobilnej masz opcje wypłaty blik.
Bzyku
Ja szczerze to nie wyobrażam sobie konta bez karty . Jak w takim przypadku wypłacasz kasę z bankomatu? Przecież nie wszędzie można zapłacić albo telefonem albo kartą. Czasami trzeba mieć przy sobie gotówkę ( aby na przykład kupić sobie loda na mieście). Niezłe obecnie jest cool konto w banku BPH. Jest na nim wszystko darmowe.
-
- Posiadane auto:
Ja również wolałbym konto z kartą. Nawet jeśli trzeba byłoby za nią płacić ( wolałbym oczywiście za nic nie płacić). W pekao chyba wszystkie konta mają opłaty z tego co patrzyłem.Denerwuje mnie również to,ze w przypadku mojego konta mogę wypłacać pieniądze jedynie z bankomatów pekao. Jak jestem na przykład w innym mieście i muszę wypłacić pieniądze to może być kłopotliwe bo tych bankomatów to nie mają za dużo.
Możesz za darmo wypłacać obecnie pieniądze z bankomatów euronetu oraz z bankomatów banku BPH. Jeśli chodzi o mnie to moim zdaniem jest to w zupełności wystarczające szczególnie,że bankomatów euronetu jest w całej Polsce kilka tysięcy oraz znajdują się praktycznie w każdym supermarkecie .
-
- Posiadane auto:
Możesz dać tutaj więcej szczegółów na temat tego konta?
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
No właśnie o tym pisałem - wypłacam z bankomatu za pomocą telefonu (blik), oczywiście jeszcze nie wszystkie bankomaty mają tą opcje ale to zawsze można sprawdzić w aplikacji mobilnej.Malajka pisze:Ja szczerze to nie wyobrażam sobie konta bez karty . Jak w takim przypadku wypłacasz kasę z bankomatu? Przecież nie wszędzie można zapłacić albo telefonem albo kartą. Czasami trzeba mieć przy sobie gotówkę ( aby na przykład kupić sobie loda na mieście). Niezłe obecnie jest cool konto w banku BPH. Jest na nim wszystko darmowe.
Wiadomo, że karta to karta i zawsze jak jest potrzeba to można wypłacić/zapłacić.
Bzyku
- Rysiu007
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972
Konto w bzwbk jest darmowe, a za karte kasuja sobie 7 ziko na miesiac , ale nie trzeba jej brac.
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jezeli mowa o pekao to wprowadzili bodajze od 1.04 oplate za euronety w kwocie 1,49 bodajzeMalajka pisze:Możesz za darmo wypłacać obecnie pieniądze z bankomatów euronetu oraz z bankomatów banku BPH. Jeśli chodzi o mnie to moim zdaniem jest to w zupełności wystarczające szczególnie,że bankomatów euronetu jest w całej Polsce kilka tysięcy oraz znajdują się praktycznie w każdym supermarkecie .
chujki zlodziejki
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Nie, nie. Ja pisze tutaj o koncie w banku BPH . Konkretnie COOL Konto.Jest tam obecnie darmowe wybieranie kasy z bankomatów euronetu oraz z bankomatów samej sieci. Tutaj masz szczegóły konta:
http://www.comperia.pl/szczegoly-konta- ... konto.html
http://www.comperia.pl/szczegoly-konta- ... konto.html