Boję się o swojego miniaka
Moderator: flapjck1
Boję się o swojego miniaka
Mam prawo jazdy od 5 lutego.Co prawda jezdzę nowym autem, pożyczanym od mojej mamy.Mój miniak stoi cały wypielęgnowany w garażu.Kupiłam go rok temu i dopiero teraz zakończyla się odbudowa. No i teraz mam problem. Boję się nim jezdzić bo mi go szkoda:) Jest taki śliczny!
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Re: Boję się o swojego miniaka
Witamy w społeczności MINI
Zawsze jest szkoda ale jakie wspaniałe uczucia, doznania ...
Zawsze jest szkoda ale jakie wspaniałe uczucia, doznania ...
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
wrzuć jakieś zdjęcia miniaka do galerii, niech go zobaczymy
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
mam wszystkie foty na komórce:)
ale pasjonaci którzy widzieli autko,mówią ze się nie dziwią że się nim boję jezdzić:)
choć jestem silną kobietą to mam słabość do tych samochodówi nie tylko do tych , ale miniak jest moim pierwszym samochodem
ale pasjonaci którzy widzieli autko,mówią ze się nie dziwią że się nim boję jezdzić:)
choć jestem silną kobietą to mam słabość do tych samochodówi nie tylko do tych , ale miniak jest moim pierwszym samochodem
no i mam wykrakałam wczoraj miałam wypadek szczęscie w nieszczęściu że nie jechałam moim miniakiem:)
załamka totalna , ale już jest lepiej. Pierwsza stłuczka samochodu zaliczona i mam nadzieje że ostatnia!
załamka totalna , ale już jest lepiej. Pierwsza stłuczka samochodu zaliczona i mam nadzieje że ostatnia!
Nieźle wczoraj nastukałaś tych postów i to w różnych tematach... Ciekawe co na to moderatorzy.
Tak czy inaczej witaj na forum
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
RockSteady pisze:Nieźle wczoraj nastukałaś tych postów i to w różnych tematach... Ciekawe co na to moderatorzy.
Już kiedyś taki był - w wydaniu męskim
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
mam nadzieję że nic mi nie zrobią chciałam nawiązać tematy z ludzmi którzy kochają miniaki, bo ja jestem strasznie zakochana w swoim samochodziku i bardzo się o niego troszczę.
Przepraszam
Przepraszam
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
każdy chyba dba o swojego miniaka, ale bez przesady, jak masz jeździć to dalej na trasę i testuj miniaka
P.S.
jak trzymasz go w garażu to trzymaj, ale po cóż Ci wtedy on. Trzeba go pokazywać światu i oglądać zazdrość w oczach innych użytkowników dróg
P.S.
jak trzymasz go w garażu to trzymaj, ale po cóż Ci wtedy on. Trzeba go pokazywać światu i oglądać zazdrość w oczach innych użytkowników dróg
nioo, racja, racja:)
jechałam nim 2 razy do pracy, i chyba bardziej miniak ma powodzenie na drodze niż ja hahaha
ale żeby codziennie nim jezdzić to jeszczę poczekam:)
Dziękuję za wsparcie!!!
P.S- nie jestem sierotą, tylko mam bzika na punkcie tego auta, a po za tym jestem tylko kobietą:)
jechałam nim 2 razy do pracy, i chyba bardziej miniak ma powodzenie na drodze niż ja hahaha
ale żeby codziennie nim jezdzić to jeszczę poczekam:)
Dziękuję za wsparcie!!!
P.S- nie jestem sierotą, tylko mam bzika na punkcie tego auta, a po za tym jestem tylko kobietą:)