Siemka
Jesień/zima to kiepski okres na ściganie się na zewnątrz. Zastanawiam się nad gokartami. Wprawdzie nigdy jeszcze nie jeździłem, ale nasłuchałem się opinii na ten temat.
Chodzicie na gokarty? Polecacie?
Gokarty
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Gokarty
mi sie zdarza, na zewnatrz jest fajnie ale nie wtedy kiedy jest zimno
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Gokarty to dobry początek dla kogoś kto chciałby zacząć ściganie autami. Można wyrobić sobie sporo nawyków przydatnych na torze. Uczą jako takiej odpowiedzialności, kultury jazdy i fizyki samochodowej. W sensie jak wejść, wyjść z poślizgu, jak się zachować w nagłej sytuacji, podjąć błyskawiczą decyzję. Robert Kubica zaczynał od gokartów.
Najlepsi zaczynają od gokartów - polecam ten filmik: https://teamtotal.pl/blog/najlepsi-zacz ... d-gokartow
Fajnie w nim został pokazane wyścigi na gokartach.
Najlepsi zaczynają od gokartów - polecam ten filmik: https://teamtotal.pl/blog/najlepsi-zacz ... d-gokartow
Fajnie w nim został pokazane wyścigi na gokartach.
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
NO
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Prezes!
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- KarLa1
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Moim zdaniem jest to super sport
Ludzie często nienawidzą tego, kto różni się od nich. Ignorancja nie pozwala na pozbycie się uprzedzeń.