Skórzane fotele MINI R50 2005
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Skórzane fotele MINI R50 2005
Witam ponownie Zrodził się u mnie pomysł wymiany w moim Mini foteli na skórzane. Znalazłem nawet ładne. Na moje oko są od wersji Park Lane. Sprzedawca ciut mało zorientowany, bo początkowo twierdził, że są z Mini 2008, ostatecznie stanęło na 2006. I tu się pojawia pytanko. Czy ktoś ćwiczył taką wymianę? Czy nie będzie problemów z przełożeniem? Drugie pytanie jest i poduchę. W ogniu moich pytań sprzedawca wydusił, że poduszka w fotelu kierowcy jest wystrzelona, a ktoś dziurę poprostu zaszył. Czy można taką poduszkę wymienić, np z mojego starego fotela, czy lepiej w taki temat nie wchodzić?
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Re: Skórzane fotele MINI R50 2005
Jeżeli to jest ta sama generacja foteli to poduszkę możesz spokojnie przęłożyć.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper 2005
Czy ktoś przekładał / wymieniał poduszkę fotele? Jak to zrobić?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
Jeżeli kupisz ten sam typ foteli to możesz przełożyć tylko samo poszycie. Poduszki zostaną Twoje. Nie jest to trudne. Wymieniałem u siebie dół siedziska
- Borówa
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R53 JCW
Jeżeli szukasz foteli skórzanych to moje wnętrze jest na sprzedaż. Fotele z poduszkami i grzane. Zdjęcia auta w galerii.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003