Problem z centralnym zamkiem Mini One

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

miksson
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper 2003r

Re: Problem z centralnym zamkiem Mini One

Post autor: miksson »

flapjck1 pisze:Mechanizm wadliwych drzwi do wymiany
masz na myśli zamek?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

tak
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
prezes434
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper S 06 210KM

Post autor: prezes434 »

Macie koledzy namiar o ile nie łamię regulaminu na kogoś co mi może pomóc w zakupie nie mam na myśli ASO
miksson
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper 2003r

Post autor: miksson »

Na PW podrzuciłem Ci namiar na chłopaka który ma sporo gratów , brałem od niego także sprawdzony ;)
Patryszjen
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Post autor: Patryszjen »

Odświeżam :)
Właśnie dziś w moim mini odbierając go od mechanika (coż za ironia) zaczął psuć się zamek w drzwiach od kierowcy. Objawy identyczne jak powyżej zamyka bez problemu z kluczyka, a przy próbie otworzenia z kluczyka drzwi od kierowcy nie otwierają się, słychać że mechanizm pracuje ale nie podnosi rygla. Naprawę muszę zrobić jak najszybciej bo zamek mam od kiedy kupiłam samochód niesprawny (ponoć ktoś kiedyś próbował się włamać i coś tam w zamku utkwiło). Jutro jestem umówiona w warsztacie od zamków. Czy wiecie co w takiej sytuacji powinno byc wymienione, a co NA PEWNO nie? Boje się że jak tam pójdę to stwierdzą kobieta blondynka to łyknie wszystko..;/
Patryszjen
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Post autor: Patryszjen »

No i po bólu. Od razu powiem że nie polecam panów z dąbrowskiego. Niby naprawione ale.. tak poprowadzili linkę do odblokowywania drzwi i spinkę do mocowania że przy otwieraniu waliło w szybę a sama prowadnica szyby ocierała o linkę niszcząc ją, co więcej zamiast obiecanych 2 godzin robili to cały dzień. Masakra. Szczęśliwie mam męża który poprawił po "fachowcach". Osobiście poważnie zastanawiam się nad kursem na mechanika samochodowego bo już mam dosyć tych partaczy..
ODPOWIEDZ