Mody w r53
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Mody w r53
Miałem tam robiony wydech od plecionki do końca na jednym dużym tłumiku (a la Alta) i wyszło 1200pln na gotowo.Olo pisze:a ile w m-techu za wydech z pelnym przelotem biora?
O ile temat GTR Bartka strojonego i uszkodzonego wbrew umowie w innej firmie po roku od złożenia u mnie mam gdzieś, tak ten wpis jest poniżej pasa.RevolveR pisze:Jezeli chodzi o Promotora to słyszałem rózne a raczej słabe opinie.
Moze na Miniakach sie Miniak zna ale na Evo/GTR/Subaru itd...Może być gorzej...Mi w Evo panewke Miniak z GSem załatwili w Evo...Niby silnik chodził jak traktor a mimo to zaczeli stroić i wzieli kase za rozwalony silnik.
PrzemoCar bardzo dobrze spawa klatki wydechy IC wszystko bardzo polecam.
Pozdro.
Kukułka ogarnij się!
EVO nie było Twoje, a brata. Silnik składał Ci jakiś podkupiony mechanik po godzinach na przypadkowo dobranych przez Ciebie częściach. SAM podniecony na hamowni w VTG mówiłeś o sportowych wałkach i luźno spasowanym silniku by tylko "stroić, stroić!". Tym EVO ze stukającą panewką dojechałeś po hamowni do domu sam po drodze deklarując rozliczenie, naprawę i "powrót". Nie wróciłeś. Wrócił jego nowy właściciel na poprawki typu: odwrotnie założone tarcze sprzęgła, liczne błędy w oprogramowaniu i 390KM z deklarowanych 450 podczas sprzedaży.
Możesz mnie omijać szerokim łukiem podobnie jak ja omijam Twoje zapytania. Ale jak tak bardzo Cię skrzywdziłem psując remapem panewkę ( ) w brata EVO 5lat temu, to po co umawiałeś się ze mną na strojenie Lewina, a ostatnio mody w MCS R53... Twojej Mamy.
btw. Przemo pracował dla mnie wiele lat. Podczas pracy w PromotoRze nauczył się spawać. Naprawdę go lubiłem. ALe przestańcie go proszę publicznie polecać jedynie ze względu na fakt, że z cenami zatrzymał się w latach 90tych.
to faktycznie malo w MG sam wydech od 1000zl sie zaczyna dopiero z nierdzewki tytan drozszy oczywiscie ale nie oplaca mi sie jecahc bo wyjdzie na to samo jak zrobie u Siebie w SiemAleXander pisze:Miałem tam robiony wydech od plecionki do końca na jednym dużym tłumiku (a la Alta) i wyszło 1200pln na gotowo.Olo pisze:a ile w m-techu za wydech z pelnym przelotem biora?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: r53
Cześć,
mam dwa pytania,
posiadam mini w kolorze EB obklejone przez sznycla jak to na zdjęciu z linka
http://www.ac-schnitzer.de/mini/produkt ... eine-info/
Nie zauważyłem innych zmian w zawieszeniu czy silniku, zastanawiam się czy Schnitzer mógł wykonać tylko pakiet naklejek i na tym skończyć modzenie?
Wysłałem zapytanie do niemieckiego oddziału firmy(tam to było robione) z vinem pojazdu ale póki co bez odpowiedzi.
I pytanie drugie, pewnie było nie raz, czy można zmienić kółko na -15%, bez strojenia silnika? Czy ma to sens w ogóle?
http://www.autouk.pl/mini_tuning_silnik.html
Ewentualnie kogo możecie polecić do strojenia - Wrocław lub Śląsk.
Dziękuje,
pozdrawiam.
mam dwa pytania,
posiadam mini w kolorze EB obklejone przez sznycla jak to na zdjęciu z linka
http://www.ac-schnitzer.de/mini/produkt ... eine-info/
Nie zauważyłem innych zmian w zawieszeniu czy silniku, zastanawiam się czy Schnitzer mógł wykonać tylko pakiet naklejek i na tym skończyć modzenie?
Wysłałem zapytanie do niemieckiego oddziału firmy(tam to było robione) z vinem pojazdu ale póki co bez odpowiedzi.
I pytanie drugie, pewnie było nie raz, czy można zmienić kółko na -15%, bez strojenia silnika? Czy ma to sens w ogóle?
http://www.autouk.pl/mini_tuning_silnik.html
Ewentualnie kogo możecie polecić do strojenia - Wrocław lub Śląsk.
Dziękuje,
pozdrawiam.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Cooper S
Witam serdecznie, proszę mi powiedzieć panowie kto załatwi mi kółko 13 lub 15% i zamontuję?? nigdzie w PL nie mogę dostać takiego kółka, a pseudo firmy tuningowe głupie miny robią.. ;/ strojenie mam gdzie zrobić, chodzi mi tylko o montaż i załatwienie kółka. proszę o odp. pozdrawiam
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Cooper S
jeszcze jedno pytanko, jak na postoju pocisnę gaz pod odcinke to tak od 3tyś obrotów kompresor już nie gwiżdże tylko mocno szumi, czy to wszystko ok?? ;(