potrzebuję specyficznych zdjęć Mini w wysokiej rozdział
Moderator: flapjck1
potrzebuję specyficznych zdjęć Mini w wysokiej rozdział
witam,
jak glosi moj sig, zaczelismy z Sadamem taki tam maly projekcik, ktory mam nadzieje za max 2 lata bedzie slawny nie tylko wsrod posiadaczy Mini
w zwiazu z projektowaniem wielu zmian, a beda one calkowite w moim Mini praktycznie wszystkiego, potrzebuje dla grafika robiacego mi propozycje wizualizacji, a nie moge znalezc na necie:
- 3 zdjec Mini dokladnie z przodu, z tylu i z boku, ale w wysokiej rozdzielczosci, przynajmniej 800x600, ale lepiej jeszcze wieksze, zdjecia tez musza byc Mini po tuningu troche chociaz wizualnym, chodzi o poszerzone blotniki chociaz, a jakby mialy jakies body kiti Zeemaxa czy cos podobnego to by bylo pieknie
- co najmniej po 1 zdjęciu 2 wersji srodka Mini - zrobionego w stylu rajdowym, goła blacha, klatka, przelaczniki, zegary, aluminiowa deska, kubełki, oraz druga wersja lux, obszyte skora siedzenia, deska obszyta w kolorze skór, miekko maybachowo takze w wysokiej rozdzielczosci
jesli wy nie macie takich to kto? bede naprawde wdzieczny za takie fotki lub namiary na nie
jak glosi moj sig, zaczelismy z Sadamem taki tam maly projekcik, ktory mam nadzieje za max 2 lata bedzie slawny nie tylko wsrod posiadaczy Mini
w zwiazu z projektowaniem wielu zmian, a beda one calkowite w moim Mini praktycznie wszystkiego, potrzebuje dla grafika robiacego mi propozycje wizualizacji, a nie moge znalezc na necie:
- 3 zdjec Mini dokladnie z przodu, z tylu i z boku, ale w wysokiej rozdzielczosci, przynajmniej 800x600, ale lepiej jeszcze wieksze, zdjecia tez musza byc Mini po tuningu troche chociaz wizualnym, chodzi o poszerzone blotniki chociaz, a jakby mialy jakies body kiti Zeemaxa czy cos podobnego to by bylo pieknie
- co najmniej po 1 zdjęciu 2 wersji srodka Mini - zrobionego w stylu rajdowym, goła blacha, klatka, przelaczniki, zegary, aluminiowa deska, kubełki, oraz druga wersja lux, obszyte skora siedzenia, deska obszyta w kolorze skór, miekko maybachowo takze w wysokiej rozdzielczosci
jesli wy nie macie takich to kto? bede naprawde wdzieczny za takie fotki lub namiary na nie
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: potrzebuję specyficznych zdjęć Mini w wysokiej rozdział
yyy.... Google.com ? kilogramy MiniMagazine od Sadama czy innych maniaków z Wrocka?
Zawodowy Szyderca
Google to ja, mam firme zajmujaca sie pozycjonowaniem i wspolpraca z Google wiec dzieki za taka podpowiedz niestety nie znalazlem tego co napisalem, ze potrzebuje w nich, od Adama wszystkie magazyny juz znam na pamiec, ale nie mam skanera, jesli umiesz pomoc pliz pomoz, jesli nie pliz pozwol innym w ciszy ok? dzieki
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
To zobacz sobie na stronke Minifinity.com jest dział z samochodami klubowiczów, bardzo zróżnicowane galerie, praktycznie pełen przekrój, ja inspiracje w dużej mierze czerpałem stamtąd, więc wnioskuje że i Ty znajdziesz kilka zdjęć miniaków które będą mieć coś co będzie Tobie odpowiadać. Tak myśle.
Pozdraiwam, Saint
Pozdraiwam, Saint
Zawodowy Szyderca
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
rysiek: a kto odpowiada za pozycje hasla "ku...s" ??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ekipa moderów z polskiego forum forum PIO (pozycjonowanie i optymalizacja) do ktorej oczywiscie naleze, ale cii bo mnie kaczory, leppery itp dorwa, takie rzeczy na spocie tylko na zywo wole
saint juz ide szukac na tej stronce dzieki
liczylem po prostu ze tutaj kazdy ma 4 giga takich fotek na dysku i wspomoze
saint juz ide szukac na tej stronce dzieki
liczylem po prostu ze tutaj kazdy ma 4 giga takich fotek na dysku i wspomoze
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
hmmm tak patrze wlasnie i widze ze klubowa tez dosc wysoko wisi
czy i w tym maczales palce??
czy i w tym maczales palce??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
flapck: w temacie mini nie trzeba nic robic w google, konkurencja zadna, wiec wystarczy byle gdzie napisac jakis post na forum o tytule sensownym i potem jest na 1szym miejscu w google na hasla z tego tytułu, jesli forum jest dobrze zoptymalizowane, przyklad moj post o projekcie mini turbo jest na 1szym a nic go nie pozycjonowalem sam wskoczyl:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=min ... Szukaj&lr=
Ulver: mam aparat, ale czy wiesz co to jest zdjecie w wysokiej rozdzielczosci, ktoro ma sluzyc do zdjecia z niego siatki do programu 3d, zeby mozna potem zrobic wizualizacje 3d? zdjecie aparatem i z gazety _nie nadaje sie_
czy naprawde nikt nie ma takich fotek na dysku miniaka? zdjec wnetrz nie ma nawet na tym minifinity.com wcale..
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=min ... Szukaj&lr=
Ulver: mam aparat, ale czy wiesz co to jest zdjecie w wysokiej rozdzielczosci, ktoro ma sluzyc do zdjecia z niego siatki do programu 3d, zeby mozna potem zrobic wizualizacje 3d? zdjecie aparatem i z gazety _nie nadaje sie_
czy naprawde nikt nie ma takich fotek na dysku miniaka? zdjec wnetrz nie ma nawet na tym minifinity.com wcale..
rozdzielczosc to nie wszystko, z gazety sie nie nadaje i juz szkoda tutaj i teraz czasu na tlumaczenie
adama mini nie ma bodykitu, ani srodka zrobionego tak jak potrzebuje, no nic bede z gazet od adama kombinowal,
aa moze jego taty w koncu wyciagnie z garazu w weekend to tamtego obcykam juz ladnie wyglada fakt a wersje rally srodka podobno w najnowszym MiniMagu jest cacko to dzis zahacze widze o empik..
adama mini nie ma bodykitu, ani srodka zrobionego tak jak potrzebuje, no nic bede z gazet od adama kombinowal,
aa moze jego taty w koncu wyciagnie z garazu w weekend to tamtego obcykam juz ladnie wyglada fakt a wersje rally srodka podobno w najnowszym MiniMagu jest cacko to dzis zahacze widze o empik..