SEZON 2016
Moderator: flapjck1
Re: SEZON 2016
No i ytp w tym roku nie będzie. Możliwe ze będzie cos pod szyldem tej imprezy ale w formie zlotu z może jakąś małą próbą sprawnosciowa. W formule z lat ubiegłych nie będzie. Może za rok, ale po spotkaniu z prezesem AW, ja osobiście w to wątpię.
Teraz czas na nas. Musimy się sami zorganizować
Tak jak pisałem musimy wybrać imprezy na które pojedziemy.
Istnieje szansa na własną imprezę ale to narazie pomysł.
Teraz czas na nas. Musimy się sami zorganizować
Tak jak pisałem musimy wybrać imprezy na które pojedziemy.
Istnieje szansa na własną imprezę ale to narazie pomysł.
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Tyle lat na torze... Niech żałują ci co nie jeździli, moze kiedyś jeszcze to powróci.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Rysiu007
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972
Patologia!! Likwiduja takie fajne imprezy , a pozniej piernicza , ze mlodzi warjuja na publicznych drogach:/
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
reinkarnacja dziadkow?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Hej, dawno na forum nie wchodzilem a tu nawet o mnie pisza ))
Ostatnio duzo sie dzieje, niestety informacje ktore do mnie doszly nie sa pozytywne - te zwiazane z klubem i te ze sportem. Jako ze nigdy nie bylem za bardzo zaangazowany w sprawy klubowe moze nie powinienem sie wypowiadac, ale przez wzglad i szacunek dla Bemola prosze aby dac chlopakowi spokoj. Robi kawal dobrej roboty i mam nadzieje ze jeszcze zmieni zdanie i pociagnie temat dalej. Mysle ze malo kto poswiecilby swoj wolny czas na to zeby zajmowac sie sprawami klubu!!!
Co do sportu to ubolewam ze nie bedzie w tym roku YTP. Wielka szkoda, ale moze to jest tez impuls zeby wskrzeszyc APMC. Z tego co slyszalem to pierwsza runda jest juz ustalona. Ostatnio rozmawialem z Augustem i mowil ze 11.07 jest klasyczna niedziela na torze Jastrzab. Mozna byloby sie podlaczyc i bylaby II runda. Byc moze wspolnie z Michalem K zorganizujemy cos w Radomiu w sierpniu lub we wrzesniu, a na koniec moze CA w Kielcach. Tym sposobem bylby przynajmniej 4 rundy. Jest pewien pomysl, tylko czy beda chetni zeby w tym uczestniczyc???
I Flap nie musisz sie obawiac zawsze bedziemy kumplami wiec nie musisz do mnie mowic per pan ))
Pozdrawiam wszystkich
Szymon
Ostatnio duzo sie dzieje, niestety informacje ktore do mnie doszly nie sa pozytywne - te zwiazane z klubem i te ze sportem. Jako ze nigdy nie bylem za bardzo zaangazowany w sprawy klubowe moze nie powinienem sie wypowiadac, ale przez wzglad i szacunek dla Bemola prosze aby dac chlopakowi spokoj. Robi kawal dobrej roboty i mam nadzieje ze jeszcze zmieni zdanie i pociagnie temat dalej. Mysle ze malo kto poswiecilby swoj wolny czas na to zeby zajmowac sie sprawami klubu!!!
Co do sportu to ubolewam ze nie bedzie w tym roku YTP. Wielka szkoda, ale moze to jest tez impuls zeby wskrzeszyc APMC. Z tego co slyszalem to pierwsza runda jest juz ustalona. Ostatnio rozmawialem z Augustem i mowil ze 11.07 jest klasyczna niedziela na torze Jastrzab. Mozna byloby sie podlaczyc i bylaby II runda. Byc moze wspolnie z Michalem K zorganizujemy cos w Radomiu w sierpniu lub we wrzesniu, a na koniec moze CA w Kielcach. Tym sposobem bylby przynajmniej 4 rundy. Jest pewien pomysl, tylko czy beda chetni zeby w tym uczestniczyc???
I Flap nie musisz sie obawiac zawsze bedziemy kumplami wiec nie musisz do mnie mowic per pan ))
Pozdrawiam wszystkich
Szymon
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Ja to wiem Doktorze
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
No to ruszamy czyż nie?doktorF pisze: Ostatnio rozmawialem z Augustem i mowil ze 11.07 jest klasyczna niedziela na torze Jastrzab. Mozna byloby sie podlaczyc i bylaby II runda. Byc moze wspolnie z Michalem K zorganizujemy cos w Radomiu w sierpniu lub we wrzesniu, a na koniec moze CA w Kielcach. Tym sposobem bylby przynajmniej 4 rundy. Jest pewien pomysl, tylko czy beda chetni zeby w tym uczestniczyc???
Listę należałoby otworzyć w nowym wątku (Flap - działaj!)
Ja zawsze się piszę (dziadek )
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
- mookie
- Klubowicz
- Posiadane auto: Cooper R56, Countryman R60
MINI COUNTRYMAN 2.0 All4 EUROPA EDITION - Lokalizacja: Lodz
W lipcu ma nastapic otwatcie Toru Lodz (www.tor-lodz.pl) . Miejscowka wg mnie bardzo fajna gdyz tor zlokalizowany jest pod Strykowem blisko skrzyzowania autostrad A-1i A-2.
Sadze ze wlasciciele beda bardzo otwarci na promocje wiec "Puchar Mini/MINI" Bylby dla nich lasym kaskiem.
Z baza noclegowa tez nie widze wiekszego problemu bo niedaleko jest Hotel 500, a i inne tansze formy noclegu tez by sie znalazly.
Jesli byloby zainteresowawanie to moze tez lokalny dealer MINI udzielilby nam wsparcia
Sadze ze wlasciciele beda bardzo otwarci na promocje wiec "Puchar Mini/MINI" Bylby dla nich lasym kaskiem.
Z baza noclegowa tez nie widze wiekszego problemu bo niedaleko jest Hotel 500, a i inne tansze formy noclegu tez by sie znalazly.
Jesli byloby zainteresowawanie to moze tez lokalny dealer MINI udzielilby nam wsparcia
MINI COOPER R56 LCI "Checkered"
MINI COOPER R60 COUNTRYMAN All 4 SDX "EUROPA EDITION"
Ten tor w Łodzi baaaaardzo ciekawy i w centrum polski.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
No i to mi sie podoba
Trzeba sprawdzic kiedy dokladnie ruszaja i wynegocjowac dobre warunki. Najlepiej byloby moze oficjalnie przez klub.
A co do chetnych to mam nadzieje ze po czerwcowym rozpoczeciu sezonu bedzie ich coraz wiecej...
Trzeba sprawdzic kiedy dokladnie ruszaja i wynegocjowac dobre warunki. Najlepiej byloby moze oficjalnie przez klub.
A co do chetnych to mam nadzieje ze po czerwcowym rozpoczeciu sezonu bedzie ich coraz wiecej...
Jutro tam dzwonie, jak bede wiedzial jakies szczegóły to napisze.
- mookie
- Klubowicz
- Posiadane auto: Cooper R56, Countryman R60
MINI COUNTRYMAN 2.0 All4 EUROPA EDITION - Lokalizacja: Lodz
Tor Łódź rozpoczyna działalność w lipcu. Aktualności są na stronie www.tor-lodz.pl
Temat jakoś ucichl, a moznaby fajna inauguracje toru zorganizowac.
Temat jakoś ucichl, a moznaby fajna inauguracje toru zorganizowac.
MINI COOPER R56 LCI "Checkered"