Wydaje mi się że w tym momencie sensowna będzie zmiana autaarecky pisze:Czyli montaz LPG bedzie sensowny biorac pod uwage ze zostanie z nami na dluzej.
Ile wyniesie najtansza instalacja LPG zeby jezdzila nie zadzumiala

Wydaje mi się że w tym momencie sensowna będzie zmiana autaarecky pisze:Czyli montaz LPG bedzie sensowny biorac pod uwage ze zostanie z nami na dluzej.
Ile wyniesie najtansza instalacja LPG zeby jezdzila nie zadzumiala
Zmartwie Cie moj Cooperek zostaje z nami nawet w benzynceSoinaPoznan pisze:Wydaje mi się że w tym momencie sensowna będzie zmiana autaarecky pisze:Czyli montaz LPG bedzie sensowny biorac pod uwage ze zostanie z nami na dluzej.
Ile wyniesie najtansza instalacja LPG zeby jezdzila nie zadzumialaauto spali ile wlejesz !
Era instalacji z których czuć zapach gazu minęła bardzo wiele lat temu...SoinaPoznan pisze:To bardziej "pocieszę"brawo ! Jeden śmierdziel mniej
Mialem kilka nowoczesnych aut z nowoczesnymi instalacjami LPG i moge to tez potwierdzic.maniujr pisze:Era instalacji z których czuć zapach gazu minęła bardzo wiele lat temu...SoinaPoznan pisze:To bardziej "pocieszę"brawo ! Jeden śmierdziel mniej
jak będziesz robił 3tys km miesięcznie, a jednocześnie chciał mieć fajne i szybkie auto, to zrozumiesz... albo użyj kalkulatora jakie są koszty jazdy na pb, a jakie na lpg...SianeK pisze:Panowie, nie zrozumcie mnie źle, ale jaki jest sens gazować auto o pojemności 1.6 ?
Jeżeli tak, to lepiej kupic "zwykłe" auto 1.6 i w gaz a nie Mini, które raczej nie jest autem użytkowym na codzien i nie wyborażam sobie gazu w takim aucie. Są tez osoby co gazują tico/seicento itd Nie jestem w stanie tego zrozumieć. Jeżeli nie stać mnie na wlewanie paliwa do auta o pojemności 1.6 szukam autka 1.2
inaczej sprawa się ma przy silnikach powyzej 3.0 gdzie spalanie rzędu +20l może faktycznie po kieszeni szarpnąć, ale to tylko 1.6
maniujr pisze:.