Swiecaca Konrolka trakcji i abs
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S
Swiecaca Konrolka trakcji i abs
Witam wszystkich uzytkownikow.Mam taki problem ze swoim Mini.Jadac dzisiaj do pracy zauwazylem ze zaswiecily mi sie 3 kontrolki na desce a mianowicie Asc Abs i Cisnienie w kolach.Odlaczylem akumlator ruszylem kawalek i wszystko zgaslo.Wyjechalem na dluzsza droge i problem powrocil ze caly czas swieca.Teraz gdzy go odpale przejade troche to gasna te kontrolki po czym za nie dlugi czas powracaja i swieca spowrotem.Bardzo prosze o pomoc gdyz nie mam pojecia co moze dolegac mojemu mini.Z Gory dziekuje i Pozdrawiam wszystkich
Re: Swiecaca Konrolka trakcji i abs
IMO jak świecą te trzy na raz, to poszedł czujnik... ja bym spojrzał czy nie widać fizycznego uszkodzenia typu wiszące kable/rozłączone wtyki, jak nic nie widać to do mechesa.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
No ale chodzi o to ze jak by to swiecilo caly czas to by mogly byc kable a tu raz sie zapalaja a raz gasna.
Jedź do warsztatu a nie dziaduj, to hamulce są przecież. Generalnie jak odpalisz auto, to masz mieć "wygaszony blat", nic w zasadzie nie ma prawa świecić, nieważne czy błyska czy świeci stale. Jak z fizycznych oględzin nic nie wynika, to na komputer go. BTW jaki to rocznik, jaki model?
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
Cooper s 2003 rok