Witam
Mam mały problem nie wiem do końca , które opony wybrać może ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi oponami z góry dzięki za pomoc. ( 205/45r17 )
uniroyal rainsport3
hankook ventus v12
toyo proxes t1r
yokohama s.drive
Które opony
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Które opony
ja rainsporty lubie za to ze nie musze za bardzo zwalniac w deszczu ( saab 9-3 ókolo 200 KM )
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.6 85KW 2003r
Osobiscie polecam Hankook, mam identyczne od miesiaca .Dobrze sie trzymaja na mokrej nawierzchni i nie halasuja...
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Hankook to nic nadzwyczajnego. W ubiegłym roku zmieniłem Ventusy na Continental Sportcontact 5 - genialna opona podobnie, jak Uniroyal Rainsport 2/3.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Cooper S R53
Witam,
Czy ktoś jeździł/jeździ w swoim mini na oponach całorocznych ?
Lato poszło do śmieci - chyba że ktoś chce - mięso jest- ale opona RoF ma już 8 lat. Zima ma już 4 sezon - też RoF.
Więc mocno rozważam zakup opon całorocznych. Auto jeździ raczej na krótkim odcinku. Raz w tygodniu 60 km - po trasie szybkiego ruchu.
Rozważam zakup Nokian Weatherproof.
Czy ktoś jeździł/jeździ w swoim mini na oponach całorocznych ?
Lato poszło do śmieci - chyba że ktoś chce - mięso jest- ale opona RoF ma już 8 lat. Zima ma już 4 sezon - też RoF.
Więc mocno rozważam zakup opon całorocznych. Auto jeździ raczej na krótkim odcinku. Raz w tygodniu 60 km - po trasie szybkiego ruchu.
Rozważam zakup Nokian Weatherproof.