!!Kraków i okolice!!

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

!!Kraków i okolice!!

Post autor: Wojtello »

Hej witam wszystkich!!
Chcialem zaproponowac jakies Mini spotkanie w ktorys z najblizszych weekendow (moze jakas niedziela). Pogoda robi sie bardzo ladna, wiec bedzie i okazja do obfotografowania naszych miniaczkow:) Rowniez mysle, ze dla tych, ktorzy sie wybieraja na zlot w weekend majowy bedzie to okazja zeby sie umowic co do wspolnej trasy itp:)
Jesli macie jakies pomysly w jakim miejscu bysmy sie mogli spotkac to piszcie!!

p.s. Z tego co widze na forum to mamy kilka nowych miniakow, ktorych nie wszyscy mielismy okazje zobaczyc, wiec jest to kolejny powod dla ktorego warto sie spotkac :)

Pozdrawiam Wszystkich!!
Lukasz1

Re: !!Kraków i okolice!!

Post autor: Lukasz1 »

Ja proponuje się spotkać we wtorek (19.04.2005) na Kazimierzu :)
Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: !!Kraków i okolice!!

Post autor: Wojtello »

Jesli chodzi o mnie to kazdy wtorek kompletnie mi nie pasuje :( Dla tego myslalem o weekendzie, np. w ktorasz soboste rano(powiedzmy kolo 12) na jakims parkingu,albo tym podobnym miejscu (Luper wiem ze ty chyba znasz takie miejsca). Co wy na to ??
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Spotkanie w Krakowie

Post autor: Beny »

Witam!
Własnie kilka dni temu kupiłem Miniaczka a ponieważ jest długi weekend i cudowna pogoda to proponuję jakieś spotkanie w Krakowie ... Kryspinów, Błonia (parking przy końcu) lub jakiekolwiek inne miejsce. Mój mini wymaga jeszcze kilku drobnych zabiegów typowo przeglądowych, ale na takie spotkanie z chęcią przyjedzie ...
pozdrawiam
Tomek "Beny"

[ Dodano: Czw 26 Maj, 2005 ]
No i zapomniałem o jednym, wszelkie propozycje prosze na mil, gg, forum lub tel. 500 044 331
pozdro
Beny
ODPOWIEDZ