Nawigacja w mini
Nawigacja w mini
zastanawiam sie czy mozna przerobic nawigacje tak aby odtwarzala filmy... Myslal ktos o tym a moze ktos sie tego podjal?
Re: Nawigacja w mini
Podobno się da jest jeden gość w kraku co za około 300zł to robi.
nawigacja nie pokazuje mapy
Witajcie! Po zaprogramowaniu trasy w fabrycznej navi. pojawia sie komunikat"CORRECT DEST.GUIDANCE NOT POSSIBLE" Moze ktos wie o co chodzi.Dopiero kupilem miniaka i nie mam kompletnie pojecia o co chodzi.
Moj nie posiada zadnego czytnika plyt dvd ani kart sd pod siedzeniem i w aucie.Acha miniak jest z 2002r.
Moj nie posiada zadnego czytnika plyt dvd ani kart sd pod siedzeniem i w aucie.Acha miniak jest z 2002r.
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Nie ma pod siedzeniem pasażera, jak się zagląda od tyłu? To coś dziwnego :/
Szymon
[niestety nie ma nic. Obejrzalem na wszystkie strony i nic nie ma.Moze ma twardy dysk i pamiec wewnetrzna.?
Sorka za wprowadzanie w blad! Eureka! znalazlem przy sprzataniu auta kiedy zdjolem dywaniki! Jest naped jest plyta a nawigacja dalej nie dziala! Moze ktos sie znajdzie wsrod uzytkownikow kto mial ten sam problem lub wie cos wiecej!
- krzyss
- Nowy
- Posiadane auto: Accord 1980r.
ZObacz na jakie kraje jest mapa, pewnie tylko DE i stad problemy... wyznacz sobie trase np berlin essen i zobaczy czy zadziala...
krzyss & Kasia
Mapa jest na szwecje i skandynawie z 2002 roku a dlatego ze auto bylo kupione w salonie szwedzkim a ja tu mieszkam.Wpisujac adres on mi go znajduje ale jak juz wszystko napisze to przechodze do pozycji mapa i wyskakuje ten komunikat.Pokazuje mi dlugosc i szerokosc geograficzna ale nie mape.Jak wchodze doopcji ustal pozycje to wtedy pokaze mape z adresem ktory wbilem ale jak chce zeby prowadzila to caly czas ten durny komunikat
- Alex
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53 2003
cześć! mam płytke z mapami mk4 z 2015roku.
Wszystko fajnie, jest juz kraków etc.
Przy lokalizacji znajduje mniej więcej moje położenie.
Problem pojawia się gdy zaczynam jechać - jadę w jedną stronę Krakowa kursor jedzie praktycznie w przeciwną stronę.
Ma ktoś jakiś pomysł co może się dziać?
Wszystko fajnie, jest juz kraków etc.
Przy lokalizacji znajduje mniej więcej moje położenie.
Problem pojawia się gdy zaczynam jechać - jadę w jedną stronę Krakowa kursor jedzie praktycznie w przeciwną stronę.
Ma ktoś jakiś pomysł co może się dziać?
Mini Cooper S R53 2003
podmień antenę