Opony Semi-slick EXTREME

Amatorski Puchar Mini Classic oraz inne imprezy sportowe z udziałem Mini i MINI

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Opony Semi-slick EXTREME

Post autor: se7ven »

Opony w wymiarze 175/50R13 przetestowane przez 1,5 sezonu. Wg mojej opinii stosunek ceny do jakości i osiągów jest ok.
Od zeszłego roku prowadzę negocjacje cenowe i coś z tego powoli wychodzi. :D
Takiego maila dostałem przed chwilą:
Bardzo dziękuje za reklamę. Ładnie to wygląda :) Macie na facebook-u swój fun page aby można było Was oznaczyć? Wrzucimy wtedy u nas takiego newsa.
Ostatnio jakiś klient z Holandii zamawiał od nas oponki do swojego Mini ;)
Tak czy inaczej obecnie zrobiliśmy Panu maksymalnie niską cenę na nowe opony ale to się nieco zmieni. Produkcja obecnie została wstrzymana i oczekujemy nowej poprawionej matrycy która będzie miała jeszcze lepsze osiągi (powierzchnia styku, niższa waga i mniejszy koszt produkcji). Będą dostępne na Wrzesień/Październik ze względu na obecny okres urlopowy. Do tego warto informować kolegów aby nie pozbywali się starych opon w tym rozmiarze (w tym również zużytych Extreme) i odsyłali je do nas do regeneracji. Koszt wtedy znacznie spada i wynosi w okolicach 200zł/szt. Wraz z nową matrycą zastosujemy nowe mieszanki R9 twarda (zbliżona do obecnej), R5 miękka i nową deszczową Type-W super miękką aby jeszcze bardziej poprawić osiągi na mokrej nawierzchni.
Serdecznie pozdrawiam/Best regards,
inż. Tomasz Lichowski

Jeżeli są chętni to proszę się zgłaszać do mnie i jak wyżej napisane nie pozbywać się zużytych ale sprawnych opon!
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Opony Semi-slick EXTREME

Post autor: flapjck1 »

moga byc popekane? czy takie uszkodzenia ja dyskwalifikuja?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ODPOWIEDZ