Spotkanie w Gdańsku

Moderator: flapjck1

Orzemek

Re: Spotkanie w Gdańsku

Post autor: Orzemek »

na ostatnim spotkaniu uzgodniliśmy datę następnego więc nie jest źle z zapałem.
a Czy MINI jest mile widziane? no nie wiem :cool: trzeba by zrobić jakieś głosowanie :)
w każdym bądź razie im więcej Mini (również MINI) w Gdańsku tym lepiej, trzeba oko czymś pocieszyć patrząć na wszechobecne dziury.
Następne spotkanie w Gdańsku wstępnie przewidziane jest 15.04.2007 więc jeśli warszawska grupa była by chętna to czemu nie.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
rambo_3m
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
Kontakt:

Post autor: rambo_3m »

Z tego co dotychczas zaobserwowałem to w 3mieście właściciele MINI pozdrawiają się nawzajem z właścicielami Mini. Ja osobiście wrogiem MINI nie jestem i chciałbym aby przyjeżdżały na nasze zloty. Więc pozdrawiam i zapraszam 15.04 do Gdańska na parking przy molo na Zaspie.
Wróciłem po x latach nieobecności :)
Orzemek

a ja się czuję olewany przez właścicieli lub właścicielki MINI, do tej pory nikt nie zwrócił na mnie uwagi :sad:
ponick

Post autor: ponick »

Orzemek pisze:a ja się czuję olewany przez właścicieli lub właścicielki MINI, do tej pory nikt nie zwrócił na mnie uwagi :sad:

poczekaj troszke:)powiem Ci ze w 3miescie jezdzi pare calkiem ladnych ....mini driverek:)
i zauwazaja, trzeba tylko sie beszczelnie usmiechnac:)
a reszta juz idzie sama:)
Awatar użytkownika
jrock7
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R55 Cooper D

Post autor: jrock7 »

W garażu deluxe jest moja ulubiona kawa ;-) wiec często tam zaglądam.
A co do MINI właścicieli z 3miasta - jest paru, którzy jeżdzą zadufani i mają
gdzieś innych Mini/MINI pasjonatów.
Osobiście chodzi mi o spotkanie tych sympatyczniejszych ;-)

pozdrowienia!
sqbana

Post autor: sqbana »

No jeśli o sympatyczniejszych -to jak najbardziej :wink: - pędź 15 na Zaspę, myslę, że kawkę w de luxe trzeba koniecznie powtórzyć :grin: tym bardziej w wiekszym gronie...
ponick

Post autor: ponick »

sqbana pisze:No jeśli o sympatyczniejszych -to jak najbardziej :wink: - pędź 15 na Zaspę, myslę, że kawkę w de luxe trzeba koniecznie powtórzyć :grin: tym bardziej w wiekszym gronie...

tak tak, tak dokladnie !:)
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

witam witam i od razu pytam jak tam nastawienia na spotkanie tej niedzieli 15.04.2007 - miejsce to co zwykle czyli parking Zaspa?
było ustalone ale nie wiem czy wszyscy pamiętają

dajcie znac czy jesteście chętni 3miasto i okolice - mile widziane wszelkie odmiany mini :cool:
Awatar użytkownika
rambo_3m
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
Kontakt:

Ja chętne przyjadę z rodzinką :)
Awatar użytkownika
jrock7
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R55 Cooper D

Post autor: jrock7 »

Czyli jutro o 13.00 na parkingu na Zaspie?
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

na ostatnim spotkaniu ustalane było wstępnie godzina poobiedna wiec ze swojej strony proponuje 15:00 parking Zaspa
Orzemek

jak dla mnie to może być.
tak właściwie z tego miejsca sorry wielkie ode mnie za to, że zaniedbałem temat ostatnio :)
ale jak człowiek w nocy pracuje, to w dzień zupełnie traci poczucie rzeczywistości.

Czyli jak jutro o 15?
Awatar użytkownika
rambo_3m
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Mi pasuje - ja i tak będę w pobliżu już od 12.00 :)
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

orzem pełen luz - pełne zrozumienie - ja także chodzę do tyłu ze względu na pracę

potwierdzam - Zaspa niedziela 15,04,2007 godz 15:00

ps. rozmawiałem z Jagodą i mówiła że będzie na 100% - jest jeszcze propozycja przejazdu po spotkaniu z Zaspy za Gdańsk ale szczegóły to może przekaże Jagoda jak się już spotkamy i wspólnie coś ustalimy

do zobaczenia
Orzemek

Cholera, spodobały mi się te nasze spotkania :) Wracając z pracy myślałem, że pooglądam sobie zdjęcia z dnia wczorajszego ale widzę, że nic żeście nie wysłali. Zatem oczekuję fotek.
Dziś będę rozmawiał z panią z kina w wiadomym celu i wtedy napiszę co jest grane.
A wkrótce zacznę działania by nasze chamsko-kulturalne uchlanie się doszło do skutku.. w końcu gość w dom bóg w dom :)
czekam na te foty.. szczególnie utkwił mi w pamięci pies Mumin (chyba) leżący rozkraczony na chodniku. Rewelacja.
pozdro Orzem
ODPOWIEDZ