Witam,
Jestem nowym użytkownikiem waszego forum. Zakupiłem dla dziewczyny mini one 2001 rocznik o mocy 90 km. Mam do was kilka pytań. Możecie dać mi namiary na jakiś sklep gdzie kupię oryginalną gałkę s5-biegową + R do skrzyni biegów do tego modelu? Ponieważ przy zakupie nie zauważyłem. że plastyk jest pęknięty i przy 1 jedzie moja dziewczyna wyrwała gałkę Sprawa numer 2. Wiadomo klasykiem w mini jest inny kolor dachu i lusterek. Nasza bestia jest czarna i chcemy zmienić kolor dachu i lusterek na biały, i tu moje pytanie. Czy lusterka obklejać folią czy kupić osłony na lusterka? Jestem w 100% zielony w tym temacie więc postanowiłem tu napisać. Jeszcze jakby ktoś był z Krakowa i może polecić kogoś kto to zrobi to już będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam!
Witam. Kilka pytań :)
Re: Witam. Kilka pytań :)
Jedynym sklepem gdzie można będzie kupić oryginalną gałkę jest ASO BMW, cena może zdziwić.
Możesz też kupić używkę na Allegro albo OLX, możesz kupić coś innego (np. gałę w formie czarnej bili do bilarda z nr 8 ), możesz też starą osadzić na dobrym kleju.
Co do lusterek, to myślę że jak zamierzasz okleić dach to warto przy tym okleić lusterka, koszt będzie groszowy w porównaniu z zakupem białych osłon.
Możesz też kupić używkę na Allegro albo OLX, możesz kupić coś innego (np. gałę w formie czarnej bili do bilarda z nr 8 ), możesz też starą osadzić na dobrym kleju.
Co do lusterek, to myślę że jak zamierzasz okleić dach to warto przy tym okleić lusterka, koszt będzie groszowy w porównaniu z zakupem białych osłon.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Clubman
Sklepik internetowy to masz tu:
http://www.bmwstore.pl/pl/
ale ceny faktycznie mogą zadziwić
osłony białe spokojnie znajdziesz na OLX lub Allegro
http://www.bmwstore.pl/pl/
ale ceny faktycznie mogą zadziwić
osłony białe spokojnie znajdziesz na OLX lub Allegro
-
- Nowy
- Posiadane auto: mini one r50
Wielkie dzięki Gość, który sprzedał mi samochód da mi namiar na gościa, który rozkłada i sprzedaje na części mini. Może u niego uda mi się kupić gałkę. Co do kleju Mechanik mi wspominał, że może przykleić mocnym klejem, ale osobiście jakoś odradzał ten pomysł.
Co do obklejania. Jest ktoś z Krakowa kto to robił? Może ktoś polecić jakąś firmę, która to zrobi?
Co do obklejania. Jest ktoś z Krakowa kto to robił? Może ktoś polecić jakąś firmę, która to zrobi?
- G-R-Z-E-Ś
- Nowy
- Posiadane auto: Cooper S JCW
Słyszałem o dobrej firmie co okleja auta , szyby i co tam chcesz , chyba na ul Balickiej w każdym bądź razie koło giełdy RTV