Świtła DRL
Re: Świtła DRL
@ up:
Ok, no to mi się rozjaśniło. Czyli w biksenonie lampy się palą cały czas, tylko są zasłonięte? Śmisznie.
Ok, no to mi się rozjaśniło. Czyli w biksenonie lampy się palą cały czas, tylko są zasłonięte? Śmisznie.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Ano taki system. Tak samo jest w Tiguanie
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Cooper R50
Ja również uaktywniłem DLR w R50.
Szkoda, że jesteś z Poznania... ja szukam w Krakowie znającego się na rzeczy, ale na razie bez powodzenia. Przy czym faktem jest, że trochę odpuściłem bo skupiłem się w ostatnich dniach na wspomaganiu. Ale już zrobione, więc wracam do tematu DRL.
PS.
Na ile % jasności masz to ustawione?
PS.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Cooper R50
Poszukaj kogoś kto zna się dobrze na BMW, bo program ten sam i napewno ci to ogarną, a w Krakowie zapewne są takie osoby.Zbigg pisze:Szkoda, że jesteś z Poznania... ja szukam w Krakowie znającego się na rzeczy, ale na razie bez powodzenia. Przy czym faktem jest, że trochę odpuściłem bo skupiłem się w ostatnich dniach na wspomaganiu. Ale już zrobione, więc wracam do tematu DRL.
PS.
Ja usługę wykonałem w http://www.car-connect.pl/, z tego co wyczytalem to DRL swiecą na 20 %.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Kupiłem kabel, ale CD się uszkodziło w transporcie. Gdzie mogę ściągnąć soft INPA za free ? Jakaś pewna wersja mnie interesuje... chcę aktywować DRL
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
moduły kodujesz ncs expertmaniujr pisze:Kupiłem kabel, ale CD się uszkodziło w transporcie. Gdzie mogę ściągnąć soft INPA za free ? Jakaś pewna wersja mnie interesuje... chcę aktywować DRL