uszkodzony fotel kierowcy w R55
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Clubman
uszkodzony fotel kierowcy w R55
Zauważyłem dzisiaj, że fotel kierowcy mi się popsuł. Rozeszło się oparcie - plastik tyłu odszedł od siedzenia - foto. Ktoś ma pomysł czemu? Jak to naprawić?
- Załączniki
-
- 2.jpg
- (564.69 KiB) Pobrany 417 razy
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Re: uszkodzony fotel kierowcy w R55
Pewnie jakiś zaczep się ułamał.
Jedyna opcja aby to sprawdzić to zciągnąć to co masz.
MINI chyba było świadome, że to nie był najlepszy pomysł, bo dość szybko wycofało się z tych plastików.
Jedyna opcja aby to sprawdzić to zciągnąć to co masz.
MINI chyba było świadome, że to nie był najlepszy pomysł, bo dość szybko wycofało się z tych plastików.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Clubman
No tak właśnie oglądałem te plecki (na fotkach) i tam żadnych zaczepów nie ma Tak sobie dedukuję, że pewnie ktoś (przez ostatnie 3 dni stał w serwisie od przyciemniania okien) otworzył fotel jak do wsiadania do tyłu i na nim usiadł, lub oparł się dość mocno, co odkształciło plastik Myślałem o delikatnym podgrzaniu i ukształtowaniu plastiku na nowo, ale nie wiem czy nie zaszkodzi to skórze lub poduszce
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o "skórę" to bym się nie martwił. W fabryce używają opalarki, aby naciągnąć ją, aby wyeliminować zmarszczki. Poducha też nie ucierpi. Pomyśl co musi wytrzymać poducha na podszybiu w upalny dzień.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- Inferno
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R60 S all4 AT
U nas w fabryce przy montowaniu siedzeń używają takich żelazek parowych wiec jak użyjesz suszarki to będzie spoko i nic się nie stanie